| Rivex12 a întrebat:

In religiile si credintele de tip New Age se crede ca Dumnezeu e dragoste si toata lumea va fi in rai sau la bine dupa moarte.Cat de plauzibila si corecta e chestia asta? In spiritualitatea moderna se spune ca nu exista iad, pedeapsa si osanda vesnica.Nou suntem aici sa evoluam si s-ar putea sa mai fi avut vieti in trecut dar si in viitor.Cat de normala, plauzibila si corecta e acest tip de gandire?

35 răspunsuri:
| danay72 a răspuns (pentru Rivex12):

Da,dar am analizat care sunt motivele acelor crime si niciodata nu au fost nedrepte si inainte, intotdeauna au fost avertizati si li s-a spus ce pot face pentru a nu muri.Dar decizia le-a apartinut.

| danay72 a răspuns (pentru suffarstar):

Nu ai de ce sa iti ceri scuze, chiar mi-a facut placere sa discutam.O seara placuta.

| milan9 a răspuns (pentru suffarstar):

"martorii" sunt oameni bine informati"? Asta chiar e amuzanta rau laughing
Oare nu chiar Charles Taze Russel (fondatorul sectei iehoviste) ajunsese să pretindă că inventatorii cultului ar fi mai presus de Scriptură, că "ORICINE CITESTE NUMAI Biblia AJUNGE IN INTUNERIC (?), pe cand cine citeste NUMAI scrierile lui Russel ajunge la adevar(?).
Se pare ca brosurile LIDERULUI cultului cu teoriile lui in permanenta schimbare, au fost dintotdeauna mai importante pentru "martori" decat insasi Scriptura. Astazi situatia a ramas aceeasi.

| suffarstar a răspuns (pentru danay72):

O seară plăcută.

| suffarstar a răspuns (pentru milan9):

Am încheiat discuția cu acea persoană în spirit amiabil ajungând la cocluzia că fiecare crede absolut ceea ce dorește.