| TamplaruAnisoara a întrebat:

În vara anului 2014 am fost la o întrunire religioasa la Moeciu de Sus. Au poarticipat creștini din diferite zone ale tarii.Printre altele s-a discutat si despre alimentație care desi este in totalitate vegetariana duce la imbolnavire.Concluzia a fost ca vegetalele sunt tratate chimic si ca singura soluție pentru a manca cat mai sănătos este sa le producem songuri.La aceasta afirmație familia de linga mine a justificat ca nu le poate produce deoarece locuiește la bloc la etajul 7. La întrebarea mea,cine te tine acolo? nu mi-a răspuns, desi toți adventiștii au primit aceasta lumina prin Ellen White. Ce va tine la bloc dragi adventiști? La tara ești mai aproape de Dumnezeu decât la oraș. Casele si grădinile sunt la preturi de nimic, comparativ cu banii pe care ii obțineți din vânzarea locuinței de la oraș.

9 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

La oraș ai mai multe avantaje ca la țară. Parcă spui că oamenii de la țară sunt cei mai sfinți. Nu sunt și asta ți-o spun din propria observație. Daca ai psihicul tare, nu te lași dominat de influențele negative și trăiești la oraș, dacă ești slab și te doboară cei de la oraș, te muți la țară. Mori și de la aerul pe care îl respiri și tu te aștepți că vei trai mai mult cu alimentele "naturale" tratate chimic? Asta este viața Ana, nu îți dă un aliment superputeri, tot atât trăiești.

| Panamax a răspuns:

Eu sunt ateu si sunt vegetarian. Nu toate legumele sunt tratate, iar unii au rude si pe la tara. Mai greu este iarna, dar ne descurcam.

| danut a răspuns:

Tu ai perfecta dreptate daca esti cineva care este in putere, are o casa sau alte proprietati dar ce te faci cu niste pensionari care nu mai pot sapa la gradina, sunt bolnavi necesitand dese tratamente la spital, pensi foarte mici, fara auto sau alte surse de venit? Cei care supravietuiesc doar datorita tratamentelor medicinale ce fac? Judecata este complicata si numai Dumnezeu poate hotara.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Stii tu, unii mai au si meserii in viata reala, meserii care poate se desfasoara la oras. Nu toti isi permit sa piardă timpul pe la adunari religioase.

| TamplaruAnisoara explică (pentru suntserios):

Am fost doar o data in viață. Daca as avea posibilitate m-aș duce in fiecare an.Cei cu meserii si cu posibilitati își petrec concediile in stațiuni alaturi de cei care sunt ca ei.Eu am preferat Moeciu de Sus ca stațiune si sa fiu alaturi de cei care sunt creștini ca mine.Numai bine, seriosule!

| TamplaruAnisoara explică (pentru Celcestietot):

Ești mai aproape de Dumnezeu nu pentru ca ești mai sfânt,ci pentru ca te simți ca in gradina Eden,înconjurat de verdeață, pomi, vai si dealuri, paduri, râuri etc. La oraș mai ales cei care locuiesc la blocuri turn se simt, presupun ca in Turnul Babel, cu care Dumnezeu nu a fost de acord sa fie construit.Am locuit si eu la bloc un an de zile dar nu m-am putut obișnui cu atmosfera din boc si m-am intors la tara. Si nu regret!

| Celcestietot a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Nu știu, dar eu nu stau la bloc la oraș.

| Celcestietot a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Dar dacă stăm să ne gândim puțin, ai avea totuși dreptate că nu se compară statul la bloc cu cel la casă. Ai gândit bine aiciwinking.

| Helper07 a răspuns:

Ai dreptate, nu e intelept sa locuiesti in orase. Doar pentru ca au adevarul nu inseamna ca sunt sfinti. Tu crezi ca Satan sta degeaba dar dinpotriva, biserica lui Dumnezeu va fi cea mai lovita de el, vei vedea.

Întrebări similare