| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Întrebare pentru persoanele care practica sau cunosc alte persoane care țin de religia Wicca! Sunt foarte mulți creștini, in special cei ortodocsi și catolici care spun ca religia Wicca este religia râului sau ca ar fi o cursa pusa la cale de demoni pentru a prinde in plasa sufletele naive care nu merg des la biserica și manastire și ca toată aceasta religie ar fi de fapt o cale către vrăjitorie, ca persoanele care țin de tradiția Wicca de fapt practica vrăjitoria și magia neagra și ca nu ar trebui sa studiem aceste lucruri! Voi creștinii practicanți ce părere aveți despre acest lucru? Ați întâlnit vreodată pe cineva care practica religia Wicca ori ați încercat sa practicați aceasta religie? V-ati simțit ciudat sau ați observat ceva ciudat după aceste practici? Credeți ca practicarea religiei Wicca contravine cu creștinismul? Este religia Wicca periculoasa pentru persoane care sunt cat de cat religioase? Ce părere aveți despre asta?

6 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Meh, e o religie New Age, nici mai buna, nici mai rea decat mult din ce inseamna crestinism. Problema e ca multi Wiccani cred in pseudostiinta si escrocherii medicale.

| ania a răspuns:

Da contravine crestinismului, e colaborare cu demonii.

| EestiSodalane a răspuns:

Nu e "o cale spre vrajitorie" ci e adevarata vrajitorie. E paganism, conlucrare cu demonii

| angel6lust a răspuns:

Am cunoscut care practică Wicca - nu am nicio părere, nu mă afectează pe mine în niciun fel.

| Alexhan a răspuns:

În ce constă această "religie"?