| bleakk a întrebat:

La sectia religie, eu pot constata cu usurinta ca "participa" oameni iresponsabili sau aroganti care nu stiu sa faca diferenta intre multe lucruri.Consider ca cel putin acestei sectii ar trebui sa i se acorde un titlu special sau o completare de bun simt cum ar fi : Rubrica speciala (deoarece e diferita de celelalte) sau Religie (Polemicii).O alta nemultumire a mea este faptul ca aici nu se contribuie pentru a ajuta pe cel care intreaba sau de a afla ceva nou, ci aici DOAR se intaresc niste convingeri deja dobandite care trebuiesc si ele "aplicate" undeva nu credeti asta? Legat de darea voturile nu mai vreau sa comentez deoarece se vede ignoranta si uneori favoritismul de care dau dovada unii useri. Spre exemplu.Cum sa primesti 2 nefolositor si 2 eronat la simpla afirmatie/constatare/parere personala:"Tu, de fapt, esti anti crestin/anti-culte, nu ateu.", iar putin mai jos la un SUPER/MEGA raspuns al remarcabilului Holiday (de aici: http://www.tpu.ro/......tualitate/ el primeste Folositor si Inteligent, deci sa va fie clar ca ce a spus este INTELIGENT (termen mai vag) si FOLOSITOR(pentru cel care a votat). Cine e/sunt pana la urma cel/cei care n-au treaba acasa si vin aici doar sa se "afirme"?

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Nu crezi că te deranjează nişte chestii complet neimportante? E incredibil câta energie consumi pentru... nimic. Sunt nişte voturi. Treci peste că nu-ţi scot bani din buzunar. laughing))) Eşti amuzant, jur. Îţi pui atâta mândrie în astea? Jeez!

Şi ştii de ce iei voturile alea aiurea? Pentru că tu nu-ţi susţii afirmaţiile. "Tu, de fapt, esti anti crestin/anti-culte, nu ateu." Păi spune de ce. Nu poţi face afirmaţii despre oameni gratuit. Normal că iei voturi negative.

67 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Daca te uiti, am mai primit un vot negativ, nu ma supar decat pentru faptul ca imi dau seama cati lipsiti de minte sunt pe aici, nu ai ce sa le faci, asa i-a facut mama lor, cu probleme de intelegere și micrometrica materie cenusie in ceea ce cred ei ca au pe umeri.

| bleakk explică (pentru danut):

Vezi ca o sa primesti, probabil, si la asta.laughing

| KhludCiprian a răspuns (pentru bleakk):

Nu, a primit voturi negative pentru raspunsul ironic ce tocmai l-a afirmat!

Totusi, trage de urechi crestinii ce ar trebui sa intoarca obrazul dar voteaza negativ... ah cuvintele lui Isus sunt ghid de buna purtare pentru non-crestini, un crestin stie ca o rugaciune si e iertat, poate sa ucida si in serie!

| Inferno a răspuns (pentru danut):

"...eu primesc cate un vot negativ la fiecare raspuns..."
Doar unul?
La asta ai primit trei.

"deoarece sunt multi copii pe aici ca..."
Cu siguranta acesta este motivul, sagacitatea ta este remarcabila.

| danut a răspuns (pentru bleakk):

Absolut, fara astea nu as simti ca am dreptate.

| danut a răspuns (pentru Inferno):

Multumesc pentru "apreciere", adevarul rostit la timp este mai dureros ca o minciuna dar intr-un viitor oarecare isi va face efectul scontat. Nu bifele sunt importante ci "efectele" viitoare.

| Inferno a răspuns (pentru danut):

Placerea mea.