Am cunoscut o lesbiana vineri avea o freza faina, personal nu am nimic cu nimeni decat daca imi baga in cap virusul religiei
Cat timp nu se manifesta pe strazi cum fac de obicei, n-am nimic cu ei, nici pro, nici contra.
Eu sunt PRO orice face pe cineva sa se simta mai bine(atat timp cat nu face rau altcuiva).
Ar trebui să fii destul de trist să-ți pese. În general, observ, homofobii încearcă să compenseze cu ceva; să fie oare mărimea, durata, melancolia provocată de pizzeria aia jmekeră ce-au închis-o și-au făcut shaormerie-n schimb?, habar n-am, puțin îmi pasă. E doar o altă încercare jalnică de a părea un mascul alpha într-un anturaj de masculi alpha, a cărui unic subiect de discuție este mărimea sânilor tipei ce a trecut paralel cu ei pe trotuar.
Ar trebui sa afli ca este o problema genetica, nu ei au ales sa fie asa. daca tot ai internet foloseste si www.google.ro sau daca iti e lene http://goo.gl/KyD1A2. citeste si vezi. a fi L/G/B/T este total normal ca a fi Heterosexual, si aici mai este o discriminare Lesbienele sunt apreciate de Heterosexuali dar Homosexualii, Bisexualii si Transexualii sunt discriminati adiac in traducere oricum ar fi femeile ne plac dar barbatii nu vrei nici sa ii vedem, invata Ș toti suntem oameni si in loc sa ne certam ar trebui sa fim o planeta unita! sa lasam laoparte firea competitiva ( sa mai lasam de la noi ) caci nu mai asa nu vor mai fi razboaie, nu va mai fi foamete, saracie, crime. pur si simplu fiecare om de pe planeta sa aiba aceiasi suma de bani cu restul daca nu se pot scoate. pana la urma nu conteaza orientarile, averea sau cum arati, conteaza ce fel de persoana esti. a, si un mesaj direct pentru toti homofobii : ducetiva toti pe o linie de cale ferata, legativa la ochi, puneti-va dopuri in urechi si asteptati sa treaca trenul!
Pro.
Mie unul mi se par niște oameni ca lumea.Cunosc două lesbiene și sunt mai de treabă și *open-minded* decât unii oameni hetero.
LoveIsLove4Ever întreabă: