Dumnezeu este indulgent cu pacatosul, indiferent ca este homosexual sau ca traieste in incest. Daca judeci, demonstreaza un pic macar. Lasa cartea din care iei subiectele astea, pune-ti un pic capul la contributie si nu mai debita atatea postari din care nu reiese decat superficialitatea cu care 'studiezi' Biblia care atata 'te preocupa'. Incearca sa gandesti logic si gandeste-te daca nu cumva ar fi cazul sa studiezi Biblia cu dorinta de a cunoaste adevarul pe care Dumnezeu ni-l descopera, cu cu dorinta de a traduce pasaje biblice asa cum iti tuna.
Eu imi iau textele din Biblie, si atat si gasesc singur "superficialitatile" celor care au scris-o!
Ar trebui sa fiu prost ca bata sa caut adevarul in inima minciunii, adica intr-un FURT intelectual!
Ma tot gandesc cat de prost trebuie sa fie cineva incat sa creada ca un text cronica scris si asumat de rabinii Marii Sinagogi, sa devina peste noapte "Cuvant inspirat de Dumnezeu" doar pentru ca niste sarlatani au FURAT acele texte scrise de rabini si le prezinta unor idioti ca fiind "Cuvantul lui Dumnezeu!"
Oare daca eu copiez textele lui Eminescu si le schimb doar titlul, se cheama ca acele versuri sunt ale mele?
Unde vezi tu ca aici e vorba de Duymnezeu Fiul?
Poate era vorba despre Alexandru Macedon!
Cum sa fiu multumit?
Ce ma intreseaza pe mine cu ce nume va fi botezat un copil?
Si Pe Isus, pe numele lui original de Yehoshua il chema in traducere "Yahwe este Mantuitorul", sa insemne cumva asta ca nu Isus este Mantuitorul ci Yahwe?
Nu vreau sa par necredincios dar cred ca D-zeu singur nu stie cei drept si ce nu-i dret
Tu ai o problema cu 'texte furate' Eu zic sa faci o reclamatie la politie, cine stie ce miscare religioasa o sa starnesti...
Nu eu am problema ci crestinii o au... iar ceea ce au facut ei are astazi denumirea de Furt Intelectual!
I-a pedepsit si pe generatiile lui Lot prin binecuvantarea israelitilor, carora li s-a poruncit sa-i cucereasca mai tarziu.
andreiadrian0123456789012 întreabă: