| soimos a întrebat:

Oare ce sa intelegem din Povestea Sodomei si Gomorei, in care ingerii au pedepsit un sat plin de homosexuali, apoi a pedepsit si curiozitatea nevestei lui Lot care si-a intors capul sa vada prapadul si a ramas stana de piatra, dar nu a pedepsit pe Lot care a ajuns sa faca sex cu propriile lui fete care au ramas gravide cu propriul lor tata?

sa intelegem cumva ca Dumnezeu pedepseste homosexualitatea si curiozitatea si binecuvanteaza sexul cu proprii copii adica incestul? ca pe Lot nu l-a pedepsit nimeni pentru fapta lui abjecta pe care a comis-o?

38 răspunsuri:
| morningstar a răspuns (pentru soimos):

Dumnezeu este indulgent cu pacatosul, indiferent ca este homosexual sau ca traieste in incest. Daca judeci, demonstreaza un pic macar. Lasa cartea din care iei subiectele astea, pune-ti un pic capul la contributie si nu mai debita atatea postari din care nu reiese decat superficialitatea cu care 'studiezi' Biblia care atata 'te preocupa'. Incearca sa gandesti logic si gandeste-te daca nu cumva ar fi cazul sa studiezi Biblia cu dorinta de a cunoaste adevarul pe care Dumnezeu ni-l descopera, cu cu dorinta de a traduce pasaje biblice asa cum iti tuna.

| soimos explică (pentru morningstar):

Eu imi iau textele din Biblie, si atat si gasesc singur "superficialitatile" celor care au scris-o!

Ar trebui sa fiu prost ca bata sa caut adevarul in inima minciunii, adica intr-un FURT intelectual!

Ma tot gandesc cat de prost trebuie sa fie cineva incat sa creada ca un text cronica scris si asumat de rabinii Marii Sinagogi, sa devina peste noapte "Cuvant inspirat de Dumnezeu" doar pentru ca niste sarlatani au FURAT acele texte scrise de rabini si le prezinta unor idioti ca fiind "Cuvantul lui Dumnezeu!"

Oare daca eu copiez textele lui Eminescu si le schimb doar titlul, se cheama ca acele versuri sunt ale mele?

| soimos explică (pentru anonim4565):

Unde vezi tu ca aici e vorba de Duymnezeu Fiul?

Poate era vorba despre Alexandru Macedon!

| soimos explică (pentru anonim4565):

Cum sa fiu multumit?
Ce ma intreseaza pe mine cu ce nume va fi botezat un copil?

Si Pe Isus, pe numele lui original de Yehoshua il chema in traducere "Yahwe este Mantuitorul", sa insemne cumva asta ca nu Isus este Mantuitorul ci Yahwe?

| tensazangetsu a răspuns:

Nu vreau sa par necredincios dar cred ca D-zeu singur nu stie cei drept si ce nu-i dret

| morningstar a răspuns (pentru soimos):

Tu ai o problema cu 'texte furate' happy Eu zic sa faci o reclamatie la politie, cine stie ce miscare religioasa o sa starnesti... laughing

| soimos explică (pentru morningstar):

Nu eu am problema ci crestinii o au... iar ceea ce au facut ei are astazi denumirea de Furt Intelectual!

| SingleForOne a răspuns:

I-a pedepsit si pe generatiile lui Lot prin binecuvantarea israelitilor, carora li s-a poruncit sa-i cucereasca mai tarziu.