| Maomau a întrebat:

Oare din ce cauza Apostolul Pavel, desi a fost in repetate randuri la Jerusalim, totusi nu a vizitat niciodata mormantul lui Isus?
Sau ma rog nu e consemnat niciunde ca ar fi facut-o, desi in Biblie sunt consemnate lucruri mult mai neimportante despre Pavel?
Chiar nu a avut niciun respect pentru Dumnezeul care S-a intrupat ca om pentru ca criminalii, talharii si curbele sa fie mantuite prin pocainta?
Poi fiind el insusi un ucigas credeti ca a renuntat la mantuirea pe care i-o putea da "mantuitorul"?

14 răspunsuri:
| CryChristiAN a răspuns:

Dragule, la care mormant?
Cand spui mormant, te referi de fapt la mortul care este in el. Dar, Iisus nu este mort, ci este Viu, El traind din eternitate-n eternitate. El S-a inaltat la ceruri si sade de-a dreapta Tatalui.

| Maomau explică (pentru CryChristiAN):

Cum sa fie viu daca si-a dat viata pentru iertarea pacatelor noastre?
Sau ai uitat ca s-a sacrificat pentru mantuirea voastra?

| CryChristiAN a răspuns (pentru Maomau):

SI a fost inviat a treia zi de Tatal Atottiitorul.

Poi a fost el inviat...dar pentru ce perioada de timp, daca apoi s-a dus in Iad (bineinteles sa salveze sufletul mortilor) deci cam ce crezi, poti sa ajungi in Iad fara sa fi mort?

| CryChristiAN a răspuns (pentru Maomau):

Da. EL este FIul Domnului.Bineinteles EL nu cobora ca fiind osandit, ci ca un salvator. SI da. TImpde 3 zile asta a facut cand era El mort.

| cristi202 a răspuns:

Hai sa o luam cu o chestie de viata: daca tatal tau e viu, de ce sa mergi la mormintul lui? Poate ca si-a facut cavou, cum multi isi faca ca sa se pregateasca pentru ce va fi dupa moarte, insa, in ce priveste relatia ta cu tatal tau, cavoul nu intra in discutie, nu ai de ce sa mergi la el, daca chiar vrei sa fii linga tatal tau, mergi la el acasa. Oricum, intrebarea e de nota 10 pentru cei ce cred, pentru ca demonstreaza ca Isus e viu, si de aceea nimeni din acea perioada nu a mers la mormint, caci pentru toti Isus era viu. Si e si azi, pentru toti cei ce cred. Iti zic eu, L-am vazut, cu ochii inimii.

Da el este fiul Domnului Iosif care era tatal sau adoptiv, dar asta nu inseamna ca el nu a fost mort cand a coborat in Iad, pentru ca timp de 30 si de ani cat a fost viu nu a coborat niciodata in Iad pentru ca portile Iadului sunt inchise pentru cei vii!

| Maomau explică (pentru cristi202):

Slab,
De mormantul de la Talpiot ai auzit?
Ia cauta pe Google!
2 Cum sa fie Isus viu daca nici Dracu nu stie unde e acum? Sau ai auzit tu ca un om sa traiasca 2000 de ani, sau nu s-a nascut ca om?

| Maomau explică:

Poi acum e gol pentru ca i-au putrezit si ciolanele.
Tu nu stii ca Isus a fost intrupat ca OM si ca oamenii sunt muritori?

| Maomau explică:

Da, si mai stiu ca Greuceanu i-a invins pe zmeii care au furat soarele!
Dunde naiba scoti prostia ca Dumnezeu are numnai un fiu cand vezi clar in jurul tau ca suntem vreo 7 miliarde de fii ai lui Dumnezeu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu avea nevoie sa vada fiindca el a crezut intodeauna, si stia si deznodamantul pana la capat.deci ce rost avea?

| kira30 a răspuns:

Mantuitorul a murit (a stat 3 zile in iad ca sa ierte pacatosii de acolo) apoi a inviat si dupa 40 de zile s-a inaltat la cer.

| ManStrong a răspuns:

Crestinilor le pui tu astfel de intrebari?
Crestinii nu stiu ca evangheliile au fost scrise dupa epistolele lui Pavel si ca Pavel nu cunostea nimic din tot ce scrie in Evanghelii.
El nu a auzit de mormintul lui Isus niciodata, asta a fot inventat dupa moartea lui Pavel.Stie vre un crestin ca prima evanghelie a fost cea zisa azi a lui Marcu? aparuta prin anii 68-70.Iar evanghelia lui Matei la inca vre -o 15 ani dupa.Dar nu in forma si continutul de azi.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Atunci mormantul Mantuitorului nu avea aceeasi semnificatie ca si azi, atunci crestinii se ascundeau nu faceau pelerinaje. Si s-o fi dus. Stii unde s-au gasit crucile?