anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Observ ca foarte multi crestini isi distrug singuri propriile argumente / dovezi (luate cu copy-paste). De ce? De ce atunci cand vine vorba de alti zei, aceleasi dovezi pe care voi le folositi spuneti ca nu mai sunt valide?

Multi va prezentati cartea, spuneti despre "semne", natura, ceasornicar, ceva nu poate sa apara din nimic si alte tampenii de genul. Acestea sunt argumentele voastre supreme. Totusi, daca e sa bagam alte religii in ecuatie si sa spunem despre scrierile altora sau sa folosim natura, ceasornicarul, ceva din nimic ...etc pentru a demonstra alti zei veti spune "aaa, pai alea nu sunt dovezi valide".

Nu realizati ca va distrugeti propriile argumente / dovezi? E prea complicat pentru voi? Nu sunteti constienti de ce faceti?

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlackSulphur):

S-ar putea sa fie vorba despre satanisti rebeli.

| albaKiara a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt mai multe categorii de satanisti asa cum sunt mai multe categorii de crestini.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru albaKiara):

Avand in vedere ca am fost satanist stiu aceasta.

| BlackSulphur a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai FOST? Adica FOST?

anonim_4396

Dap. Satanismul fara suparare nu mi se potriveste. Mai ales satanism spiritual (religie creata Maxim Diatrch, religie de tip neo-nazist).

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Who the man? I the man.

Haha, JoyOfSatan! Nu te teme, am studiat si O9A, nici aia nu resping ideile Naziste, ba chiar in niste paragrafe incuraja! Ma bucur ca am intalnit pe unul care sa stie ce vorbeste.

anonim_4396

Ce e O9A?

Order of Nine Angles (Sau ONA/O9A)

anonim_4396

Aha.