Minciuni pentru unii, evidente pentru altii. Acelasi lucru se intampla si cu videoclipul tau.
Nu stiu de ce nu spune si de ingeri, nu sunt credincios. Ti-am zis doar ca un videoclip nu inseamna "dovada". Decat daca vorbim de un videoclip prin care aratam lumii existenta cuiva, precum monstrul din Loch Ness.
Da amice eu ti-am raspuns in felul meu, tu ai intrebat, daca creierul uman este mai puternic decat mii de calculatoare la un loc, de ce nu-s in stare sa rezolv exercitiul 157+87 instant, sau de ce nu pot memora nu stiu ce, o pagina, si iti raspund din nou, pentru ca suntem diferiti, nu toti suntem ca Tesla( se uita o singura data pe o pagina si era suficient) de fap[t memora o carte intreaga, nu toti suntem ca marii matematicieni care faceau calcule(in cap) mult mai complexe decat ai dat tu exemplu, si-ti raspundeau imediat, si apropo computerul a fost creat dupa mintea umana.
Sau daca vrei un alt raspuns, Multi oameni isi pun intrebarea ''daca creierul este mai puternic decat mii de computere la un loc, de ce nu-s in stare sa rezolv exercitiul 157+87, pai foarte simplu, creierul acelor oameni care si-au pus asemenea intrebare, de ce nu poate si creierul lor sa faca asemenea chesti? pentru ca sunt prea p...i sau te refereai la creierul tau )
Ma omule, nu ti-am cerut parerea, am dat un exemplu de intrebare pe care o pun unii oameni, apoi am dat si raspunsul, noi nu putem sa facem calcule complexe in creier (si cand spun noi ma refer la toti oamenii normali) fiind nu am evoluat asa, si da, pentru a face calculele alea, ai nevoie de o mutatie sau o supradotare de la mama natura... D-aia majoritatea geniilor aveau probleme psihice, autism, skizofrenie, etc...
Nu percepi ghilimelele? Am mai pus si 3 stelute ***, poate remarci fraza, dar de unde... Fara suparare, esti autist? In general aia nu pot intelege mesajele oamenilor.
"Cine a dat scanteia de viata pimei celule vii; ce lula mea?!"
Australopitecus !
Ahaaaaaa; austraopitecus era un Android extraterestru, zici tu!?!
Vikaa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim3423423235 întreabă:
qgenius153 întreabă: