| Dorugar a întrebat:

Plecand de la faptul ca Isus nu a salvat niciun om pe lumea asta iar penicilina a salvat de la moarte sute de milioane de oameni daca nu chiar miliarde de oameni, oare nu credeti ca este mai normal ca era noastra sa inceapa cu anul inventarii penicilenei si nu cu anul nasterii unui dulgher prapadit pe care doar minciuna la umflat la rangul de Dumnezeu? (dar si ala un impotent in comparatie cu puterea divina a penicilinei)

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Ba da, ar fi mult mai normal sa avem un calendar bazat pe o mare descoperire stiintifica, penicilina sau nu, care ne-a ajutat enorm nu doar prin faptul ca a salvat viata atator oameni, dar ne-a ajutat si sa descoperim lucruri cu adevarat importante despre noi, si despre universul in care ne-am trezit ca traim. Lucruri pe care, cum zici si tu, Isus nici nu le-a visat vreodata.

34 răspunsuri:
| LucyHeartifila a răspuns:

Observ ca nu ai nici cea mai mica idee despre Dumnezeu si religie si totusi incerci sa ii convigi pe oameni sa creada niste prostii uriase. Daca nu crezi in Dumnezeu asta e problema ta.

| Dorugar explică (pentru LucyHeartifila):

Iar eu observ ca tu esti atat de ignoranta incat nu stii ca nici STIINTA nu are nici cea mai mica idee despre Dumnezeu!
Pai tu daca esti mai dashteapta decat STIINTA, atunci de ce nu iti publici descoperirile stiintifice legate de Dumnezeu?
Aha ...deci vorbim tot despre CREDINTA si nu despre stiinta?
Pai oare cata aiureala trebuie sa aiba in cap cineva care confunda STIINTA cu credinta proasta din capul sau?
Cu toata dragostea, intrebarea de mai sus nu iti este adresata tie, ci la modul generic si inpersonal!

| LucyHeartifila a răspuns:

Bine lasand la o parte raspunsurile astea tu crezi in evolutie nu-i asa?

| Dorugar explică (pentru LucyHeartifila):

Cand e vorba de teorii stiintifice a caror valabilitate e demonstrata, acolo nu merge pe baza de ceea ce cred eu ci pe baza de ceea ce STIU eu