|

Poti sa ai bani...

M: si sa iti perimiti

M: sa iti umpli timpu

M: cu tot felul de chestii si intamplari

M: dar la sfarsit vei constientiza. ca nu ai facut decat sa fugi

M: de adevarata fericire si inocenta din suflet...si nu e nevoie pentru sfarsit ca sa intelegi asta...trebuie sa fi tare arogant ca sa fugi toata viata

georgianaflorentina32 is typing...

M: aceasta este boala care zace in inimile oamenilor. invidia..si ne dorim sa avem ce au altii. fara sa vedem adevarul ce il vad eu acum. fericirea si linistea launtrica.Ce ai schimba in lume daca ai avea suficienta putere?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca as avea destula putere pentru a face asa ceva, as face in asa fel sa nu mai existe niciun copil care sa sufere; mi-ar placea sa vad toti copiii fericiti si lasand in urma o copilarie de farmec.
Mi-ar placea sa reusesc sa conving toti oamenii ca adevarata fericire nu sta in materialism, ci in pretuirea fiecarui moment si lucru.
Mi-ar placea sa ii fac pe toti sa constientizeze ca vor sta in fata lui Dumnezeu la judecata TOTI intr-o zi si ca nu vor mai avea scuze.
Mi-ar placea sa avem cu totii puterea de a ne iubi, de a nu ne mai invidia, de a ne ajuta reciproc, de a ne ierta, de a ne zambi mai des.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ipocrizia,dar oricum chiar daca eu nu pot schimba aceast lucru Dumnezeu o poate face.Azi doar oamenii care se intorc la Dumnezeu intr-un mod sincer, isi schimba atitudinea.Dar va veni un timp cand toti oamenii vor fi buni.Acel timp il astept.Isaia65:20-25

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Singur nu as putea controla atata putere. Putere pentru mine inseamna mai multe lucruri dar in cazul asta cred ca stiu la ce te referi.As schimba:ipocrizia, dreptate totala as aduce libertateasi m-as schimba pe mine insumi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Cultura, traditia, oamenii din jurul nostru, toti pun accentul pe ''mai mult'', inca de cand ne nastem auzim asta. Totul incepe inca din clasa I, cand parintii vroiau sa luam note mari, diplome, sa fim peste restul. Adevarata ''credinta'' a omului este ''mai mult''. Toti ''tintim'' spre top, indiferent de ''categorie''. More...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Poti sa ai lumea la picioare, bani cu grebla sa-i aduni.dar cand te cheama pamantul, te ingroapa doi nebuni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

As aduce acel echilibru necesar.
Fara foamete, fara razboaie, fara minciuna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează