| costinvlad49 a întrebat:

Salut. Pe Youtube exista muzica de deschidere a chakrelor(activare). Simt vibratii. In ce pozitie trebuie sa stau ca canalul energetic sa fie fluid si sa mi se activeze chakrele?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Acum cateva zile am cunoscut o persoana care iti pierdea o ora si jumatate pentru deschiderea acestor aiureli, asculta muzica si iti atingea mana corpul

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Stat în cap, băut urină și mantra tota tuttare tota, și devii legumă vie.

| costinvlad49 explică (pentru sadrian46):

Ce vorbești tu acolo ca rade si pasarile de tine.

| Celcestietot a răspuns:

In primul rand, sunt practici ale unei religii pagane, si pozitia acesteia la fel. In al doilea rand, vrajitorii nu vor ajunge in Imparatia Cerurilor (scrie in Biblie), iar aceasta practica de deschidere este prima etapa in a deveni vrajitor. In concluzie, nu trebuie sa practici asa ceva, doarece nu vei mai ajunge practic in Rai. Nu faci decat sa interactionezi cu demonii practicand asa ceva. Treaba ta ce faci, eu te-am avertizat. Acum tu alegi daca deschizi cutia pandorei in viata ta sau nu.

| costinvlad49 explică (pentru Celcestietot):

Biblia este o carte de ****. Religiile de dreapta sunt religiile evreilor(Religii false indreptate impotriva Lui Enki, adevăratul dumnezeu). Adevaratul dumnezeu este al religiilor de stânga (fiindca tine cu perfecționarea spre binele absolut al sufletului uman si ridicarea lui kundalini). In sangele nostru il avem pe sarpele kundalini. El il caracterizeaza pe adevaratul dumnezeu(Biblia este impotriva omului si al adevaratului creator al omenirii).

| costinvlad49 explică (pentru Celcestietot):

Dumnezeul adevarat este Enki. Biblia este o carte plina de falsuri si tentative de manipulare. Enki este zeul suprem creator. El ne-a creeat si doreste sa ne ridicam sarpele intelepciunii adica pe kundalini pana sus de tot sa fim înțelepți ca zeii.

| Celcestietot a răspuns (pentru costinvlad49):

Teori din piramide si inscriptii. Faci ce vrei, eu te-am avertizat.

| costinvlad49 explică (pentru Celcestietot):

Du-te tu si pupa moaste fara efect. Dumnezeul Adevarat este ENKI. Biblia este o facatura sa ne poata controla ca pe o turma de oi. Nu exista nimic în biblie ce sa reflecte realitatea. Iisus nu a existat. Biblia este o carte facuta de un om tampit care vroi ca copiii lui sau neamul lui sa fie cuminte si sa il asculte. Apoi si ceilalti au vrut sa ii manipuleze pe toti. Pe mine nu ma poate manipula. Este vreo problema? Daca biblia il semnifica pe dumnezeu, nu va era rau voua, celor ce va inchinati lui YHWH. Noua, celor ce inchinam lui ENKI ne este bine. De ce? Ca el este adevaratul Dumnezeu.

| costinvlad49 explică (pentru Celcestietot):

Iti pot sa un exemplu. Eu creez o carte fictiva si zic ca mi-a dictato dumnezeu cel adevarat. In zeci de ani sau sute de ani o să ajunga o credinta indiferent de eu am scris-o la misto.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Pozitia aruncat-de-pe-bloc.

| Mircea08 a răspuns:

Exista muzica si pentru tratarea cancerului, dar as vrea si eu sa vad unul care sa tratat asa.
In ce priveste chakrele stiu doar teorie, nimic practic desi am facut cursuri complete de bioenergoterapeutica si am o diploma de maestru bioenergoterapeut calasa III-a obtinuta cu nota 9. Crede-ma ca nu am practicat vindecarea prin bioenergie deoarece aceasta nu exista. Exista in schimb altceva cu care se pot face vindecari, numai ca unii oameni au confundat acel ceva cu bioenergia. Acel mod de vindecare este explicat in totalitate de catre Iisus in Evanghelie si se numeste credinta. Si eu am invatat la acele cursuri de bioenergoterapeutica faptul ca daca un pacient nu crede ca il poti vindeca, atunci chiar nu il poti vindeca. Eu atunci credeam ca e vorba de sugestie si autosugestie, dar si acestea au in componenta credinta.

| costinvlad49 explică (pentru Mircea08):

Iisus este fals. Biblia este o carte buna de aruncat la gunoi. Sunt oameni ce au miscat si obiecte, vindecat dat foc etc.

| Irinel15123532 a răspuns:

Personal nu cred in asa ceva.

Răspuns utilizator avertizat
| costinvlad49 explică (pentru Ionut1492):

De fapt asta este adevarata credinta. Ridicarea energiei de la baza la crestetul capului(ridicarea lui kundalini). Biblia nu are nicio importanta fiindca nu semnifica adevarul.

| costinvlad49 explică (pentru Irinel15123532):

Nu crezi, dar nu inseamna ca nu exista. Kundalini exista. Adevarata credinta este cea in zeii si in ridicarea lui kundalini. De ce adn ul are formă de șarpele kundalini?