Buna seara, imi cer scuze ca intervin, pentru ceva clarificari.
"teoria Big Bang raspune in primul rand la intrebarea "Cum a aparut Universul?" - Va contrazic ferm. Sunt mai multe versiuni de teorie BB si niciuna nu a reusit sa explice punctul zero al aparitiei Universului si nici sa o demonstreze. Principiile termondinamicii sunt contrazise in cazul aparitiei din nimic. Daca nu ma credeti, va rog sa rezumati aici aceasta "teorie".
Apropo de incest, eu am raspuns de mai multe ori la aceasta intrebare. Un simplu search v-ar fi lamurit. Dumnezeu a interzis această practică - numindu-o pacat - la multi ani dupa acest moment (vezi Levitic 20). Ceea ce Dumnezeu numeste pacat are ca justificare de multe ori protectia noastra, la fel si in acest caz. Ca sa nu redau ceea ce deja am spus de multe ori, va ofer un articol scris tot de mine pe aceasta tema: http://martzian.wordpress.com/2009/09/29/incestul-nu-este-biblic/
"Si e spre binele tau, crede-ma. Faca asta doar ca sa pot sa iti acord mai mult credibilitate." - O sa te rog sa nu fii obraznic. Ma refer, desigur, la sugestiile mincinoase, nu la altceva. Sau, de ce nu, o sa te rog sa ma decredibilizezi, demonstrand, odata pentru totdeauna, ca singura referire pe care o fac eu la stiinta (anume ca ea NU ofera demonstratia pentru aparitia lumii din nimic, ba chiar o contrazice) este apa de ploaie si ca de fapt exista o astfel de demonstratie. Aroganta ta nu da bine, dragul meu. Nu simt nevoia sa ma protejezi.
Eu stau pe TPU din dorinta de a ma apropia din ce in ce mai mult de Dumnezeu si religia crestina, incercand sa invat de la intelepti ca tine, si ca alti crestini de aici, tainele Universului. Ma ghidez in viata dupa vorbele inteleptilor crestini de pe TPU, deoarece vreau sa urmez calea lui Hristos intru mantuirea sufletului. Evident este vorba de o atracie uman-divina pe care Dumnezeuva lasat-o in fiecare dintre noi.
croci12 întreabă: