|

Sarbatoarea crestina, craciunul pe 25 decembrie dupa calendarul Gregorian o sarbatoare care aduce Stres,bani cheltuiti pe hrana care va fi mancata de altcineva, bani cheltuiti pe haine noi,pe impodobiri,pe cadouri,la biserici,ore intregi petrecute la coada in magazine, casa ta devine un hotel lumea pleaca si vine,zambete false.

Pana la urma ce reprezinta craciunul? Bucuria, bunatate, nasterea unui Semizeu, sau cheltuieri aglomeratie nervi si stres?

Te bucuri asa mult ca vine craciunul ca apoi sa zici cu suspin ''ah, ce bine ca s-a terminat''.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai raspuns amice,zambete false,de craciun ne pu-nem mastile pline de ipocrizie, prefacatorie, si ne aratam cat de prefacuti putem fi si ipocriti, cati au habar de craciun? e, otiv de bautura, mancare, cadou sai dai la iubita ta poate isi speli pacatele facute

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am un timp excelent de Craciun, in fiecare an. Niciodata nu ma bucur ca s-a terminat, desi muncesc mai mult decat de obicei (voluntar - neplatit). O seara faina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce reprezinta craciunul? Multa mancare, multa bautura, ''excursii'' cu familia la biserica, doar trebuie sa ne cerem scuze dupa un an plin de ''pacate'', nasterea zeului junior, un asa zis mos craciun, care vine cu ce-ti doresti tu cel mai mult, mai face si discriminari, aduce cadouri doar copiilor ''cuminti'', si trebuie sa le aduca ce anume isi doresc, ca daca nu, vor incepe sa boceasca, fiind prostiti de mici cu ''mos craciun'', nu-si dau seama ca parinti, nu mai au finante. Asta-i craciunul. Daca doreste vreunul sa ma jigneasca pentru sinceritate si ''adevar'', un ''adevar'' pe care nu poate sa-l inghita, mai bine se abtine.Nu incepeti cu ''prostii'', cu nasterea mantuitorului, cu rahaturi din astea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este re-trairea Nasterii Domnului. Este momentul nasterii minunate a lui Hristos, aducator de mantuire -fiindca omul singur nu avea cum sa se ridice la cer. Partea mercantila pe care ai amintit-o in intrebare este o latura negativ-duhovniceasca a momentului, lansata si incurajata de vanatorii de profituri. Si acceptata prea usor de crestinii care au inceput sa devieze de la traiectoria initiala a trairii in Hristos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acuma depinde fieacare cat de spiritual ii. Pocaitii se bucura de Isus, ceilalti manca pana ajung in spitale, fiecare isi alege cum sa-si petreaca craciunul, nu este o regula sa cumperi, sa cheltuiesti...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează