| andreicelobiectiv a întrebat:

Studiati Universul:Soarele,planetele,stelele constelatiile,pietrele,Pamantul:flora,fauna,populatia adica Stiinta si veti descoperi bio hazard, bio diversitate si nu putem crede intr-un Creator cu multiple identitati personalitati! Pe ce va bazati cand sunteti credinciosi? Pe niste scrieri vechi nedemonstrate?

3 răspunsuri:
| Mayhem666 a răspuns:

Nu prea stiu ce cauta constelatiile acolo, din moment ce alea tin de astrologie, nu de astronomie, dar ma rog... nici flora sau fauna nu tin de astronomie, ci de altceva, iar faptul ca ai pus soarele si stelele intr-o categorie separata, desi sunt acelasi lucru... nu mai conteaza, nu mai spun nimic.

| Seba2013 a răspuns:

Aia e distributie nu hazard. Arta moderna este hazard pentru ca nu pastreaza liniile artei clasice.

Daca ceasca asta de ciocolata care o beau nu ar avea forma asta geomerica cu gradele si unghiurile aferente nu mai putem sa beau ciocolata. Daca un avocat s-ar face la intamplare ci nu printr-un proces specific inseamna ca si tu esti presedinte acum. Sa imi spui cand intamplarea te face presedinte, ca te cred pe foaie si in lumea aparentelor.

Am pretentii de la tine la un limbaj mai natural si real. Vanguardistii care te invata destrabalarea apeleaza la nationalism nu la Logos. Aia care te invata destrabalarea te invata si drogul.

In lume exista o lupta de clasa. Iar ei vor sa te pozitioneze pe calea pierzarii. Exista structuri sociale, o strategie de pozitionare, etc. Imperiul Román a cazut atunci cand clasele sociale au inceput sa se trezeasca. Ei stiu ca o sa cada si au grija cu asta. Dezinformatie, virus, inflatie, droguri, etc.

Vezi ce spune Talcott Parsons in articolul asta: http://sociologiadivertida.blogspot.com/......rsons.html

| GinaBlackMira a răspuns:

Seamănă cu o alta întrebare de pe un alt cont!