| andreiandrei1234567 a întrebat:

Cum explicati pietrele cazatoare din Univers atribuite simbolic pedepsitorilor? Ei marsau in biblie cum ca ar fi fost Alesiibig grinumnezeu este cu noi,intelegeti neamuri si va plecati caci Dumnezeu este cu noi! Si faza cu Iisus Cristos cu barna si paiul fratelui adica cum ca nu ar exista om fara de pacat! Si Cultul Soarelui o nebunie si o contradictie cu pietrele cazatoare! Nu ca rezulta Stiinta adica faptul ca Dumnezeu nu ar exista si pentru faptul ca suntem muritori iar Creatorul nu se arata tuturor ci numai unora in inchipuirea,inaginatia lor subiectiva criminala,tortionara,cal calaistica,batjocoritoare sau interesata economic? Si daca ar exista ar fi nebun? Ar avea multiple identitati,personalitati? Vedeti Creatia si veti constata bio hazard, bio diversitatea.

Răspuns Câştigător
| GinaBlackMira a răspuns:

Suna ca o carte de filosofie ce ai spus acolo!

7 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Huh?

| J0B0MAT a răspuns (pentru carevaescu):

Nimeni nu înțelege.Nici măcar el/ea.

| carevaescu a răspuns (pentru J0B0MAT):

Ei/ele * laughing

| J0B0MAT a răspuns (pentru carevaescu):

Aoleu, dacă sunt mai mulți de genul ăsta, e nasol rău

| KovacsB a răspuns (pentru J0B0MAT):

Cred ca este doar unul, dar cu mai multe personalitati si alea vai de mama lor.

| Seba2013 a răspuns:

Pietrele cazatoare sunt materialismul istoric.

Ca sa intelegi trebuie sa mergem la origine, la familie. Cand Dumnezeu isi alege preotii stabileste un teocentrism. Un centru, un fundament.

Ei bine materialismul istoric muta cercul mai in afara. De aceea marxismul este contra conceptului de familie/origine, pentru ca vor sa mute centru in afara (in colectivitate). Deci se intampla o instrainare si o uitare de radacini. Aceste límite au fost sterse pentru ca astazi (ordinea lumii) vrea sa ne pierdem in anonimat. Omul care traieste in exterioritate usor devine mic si se pierde. Devine un numar intr-o statistica.

Filozofia cínica a vazut aparitia acestui monstru si dumnezeul exterioritate care se impune peste interioritate. De aceea filosofía cínica este nihilista cu aparitia statului. Vedeau cum statul se ridica peste individ si ii fura din drept. Ii vedeau cum se umfla iar individual devenea sclavul lor.


Atunci vedem ca cinicii pun dumnezeul inauntru( in sine) iar aparitia socialismului pune dumnezeul in afara. Pe vremea lui buicul tau mecanismele statului trebuiau sa trezeasca spiritul muncii. Toti politicienii erau dresati si antrenati prin carti si recompense sa produca acel efect. Omul cand mergea la munca mai avea putin si credea ca merge in paradis, intr-o viitoare realitate.

Crestinismul nu are dumnezeul nici in afara nici inauntru ci langa el (relatia tata-fiu). Socialismul foloseste conceptul de colectivitate insa tu nu il vezi, si incepi sa iti dai viata pentru un anumit cineva si un bine común care de fapt nu exista. Ei bine lucrurile acestea te instraineaza si alineaza. Te indeparteaza de centru, familie, origine si te duce spre abis/necunoscut. In locul acele tu nu mai stii cine esti, esti o stea cazatoare.
Eu iti spun lucrurile astea nu de pe internet, ca acolo gasesti gandirea occidentala si versiunile securistilor acestor vremuri. Ca sa cauti adevarul trebuie sa treci peste ei, altfel ramai in versiunea lor. Un om intelept nu se Ia dupa tot ce e la moda. Sunt multe capcane care sunt facute pentru cei imprudenti. Ei se spala pe maini, pana la urma tu ai decís.

Dumnezeu cand si-a ales preotii ne-a aratat ca exista un centru. Ca avem o casa, o familie, o radacina, etc. Fara referinta asta nu gasesti alt centru ci ceva exterior care te alieneaza.

| Xox0 a răspuns:

In Romania, anii 1940-50, zona rurala, oamenii se inchinau la avionele care zburau deasupra localitatii lor.
Normal ca si asteroizii au o semnificatie importanta in Biblie. Se credea ca erau semne importante de la Dumnezeu.