Da, sunt de acord cu abstinenta sexuala in relatiile nepermise. Abstinenta totala fata de tutun, alcool si drog. Desi voi intelege a lua o mica gura de tuica buna (dar nu pupa-i gura si usca fundul paharului de 200 plin), din cand in cand sau o sampanie de Revelion. Dar in cantitati mici, sa nu se simta.
Tu nu imi poti spune mie ca relatia mea e doar sexuala, e penibil sa spui asa ceva despre un om pe care nu-l cunosti! OK, nu il cunosc pe omul tau. Insa statistica pe care ti-am prezentat-o e infioratoare: in cazul unui accident, daca unul din parteneri nu mai poate sa o faca, celalalt il lasa in peste 80% din cazuri. Poate voi va "reinventati", insa ce ai face daca, Domane fereste, el ar avea un accident (se intimpla destule in lumea asta mare, crezi ca tu esti mai ferita ca altii?) si nu ar mai putea sa o faca? Ai ramine linga el sau l-ai lasa? Nu mi-ai raspuns la intrebare.
Stiu cum va fi pentru tine cind te vei casatori pentru ca am auzi dela multi experientele lor. E general valabil, daca o faci inainte de casatorie, sau cu altcineva inainte de casatorie, acel lucru va afecta casnicia ta, si iata de ce: daca tu sti ca partenerul tau a facut-o in afara casniciei, si mai ales si cu alta persoana, te intrebi automat (logica te determina sa faci asta) daca nu cumva si in casnicie mai poti avea incredere in el, daca nu cumva va merge dupa alta. Si el cu privire la tine se poate intreba, si astfel increderea deplina, care e baza oricarei relatii reusite e data la o parte. Vezi, tu vezi in casnicia mea lucrurile cum sunt in relatia ta, unde apare lipsa increderii - "si daca nevasta'ta o sa vrea sa incerce si cu altul?". La mine nu e asa. Stiind ca s-a pastrat pentru mine, si doar pentru mine pina la 37 de ani, am o incredere deplina in ea. Si ea la fel in mine. Asta face ca totul sa mearga "snur", ceea ce nu e posibil la tine, pentru ca sti ca odata ce voi o faceti in afara casatoriei, si ati mai facut-o probabil si cu altii, e posibil sa fie si in casatorie la fel. Si neavind incredere, veti intimpina suficiente dificultati pentru ca casnicia voastra sa nu mearga bine. Am fost suficient de clar?
Si te asigur ca sotia mea nu o sa vrea lucruri noi, nu o sa vrea sa distruga ceea ce s-a facut atit de frumos intre noi. Si nici eu nu vreau.
Eu sunt de acord.dar in ziua de azi nu merge... daca o faci macar tine-o secret!
Tocmai de asta va merge! Fiindca amandoi am facut'o si cu altii/altele.
Avem destule experiente,curiozitatea s-a dus! In schimb la voi nu!
Si incredere DEPLINA nu poti avea NIMENI NICIODATA fie partener de viata,fie prieten, sora, frate...
95% dintre barbati inseala sau fiindca vor ceva nou, sau fiindca femeia nu mai are chef! La noi niciuna din motivele astea nu e valabila.
Mai omule intelege odata cu tu nu poti da sfaturi despre sex! Cand tu nu stii nimic despre sexualitate! Tie ti se pare ceva trupesc si atat, nu are o importanta asa mare.Ei...stai un pic,nu esti tu mai inteligent decat medicii sau oamenii de stiinta,degeaba esti tu soarece de biblioteca,imi dau seama ce carti citesti tu!
Iar in legatura cu intrebarea ta,daca as ramane langa el daca s'ar intampla ceva,DA cu siguranta as face'o, si l-as ingriji toata viata mea! Chiar daca nu cred in Dumnezeu, pot iubi si eu la nebunie si pot fi femeia unui singur barbat!
Perfect de acord,viata e minunata si fiecare alege liber ce vrea sa excluda si ce nu,ce poate accepta si ce nu poate.
Frumos e ca ne spunem aceleasi lucruri,desi ne contrazicem.
Pentru ca fiecare e convins de dreptatea lui.
Eu nu incerc insa, sa te conving ca dreptatea mea e mai mare ca a ta. Te las sa ai dreptate, stiind ca am si eu.
Iar viata continua sa fie frumoasa.
Fumez, beau, acum mai rar, si da am tras si trag de cate ori am ocazia! Da, am zis trag nu intep sau inhalez. Stiu k niciunul din astea nu-i bun, toate trag dupa ele problema, dar asta-i psihicu, asta-i gandirea, nu neaparat k-i cool asta, (am trecut de mult de momentu asta) doar k te intinzi la bere ele se fac mai multe, aprinzi niste tutun in timp ce bei, si intr-un final buh hai nu rulam si noi ceva?! cam asta-i.bine k m-am lasat de ele.doamne bine-i.mai trebuie sa lucrez la tutun si m-am scos!
Concluzia.nu am nimic cu ele, dar daca vor altii sfatul meu despre ele.mai bine nu.mai bine sa le lase si sa-si gaseasca alte ocupatii, alte "vicii". Ciocolata, iesit in parc, plimbat prin mall, alergat, curs de bucatari. orice numa astea nu.
DrageanElena întreabă: