Foarte tare...rad si acum...la asta lumina vine de la nori
)))))
Oamenii astia ar fi in stare sa zica orice ca sa-si apere dreptul de a linge icoane. Incredibil cat de inchisi la creier pot fi unii oameni. Sa crezi asa orbeste intr-o carte stupida scrisa acum mii de ani.
Singurul lucru de care imi pare rau este faptul ca asta are copii. Pacat de ei.
Sal, daniel nu-i baiat prost sa stii doar ca traieste dupa biblia, in primul rand fara soare nu exista lumina nici dumnezeu nu o fost mai inteligent, inainte de stele erau nori moleculari era intuneric doar stelele lumineaza universul
Stai să înțeleg, nenea ăsta are impresia că atunci când este înnorat nu soarele luminează ci norii? În esență are dreptate, există lumină fără soare, de exemplu nopțile când este lună plină sunt clar mai luminoase decât cele în care avem semilună, dar lumina oferită de Lună nu este suficientă supraviețuirii, noi avem nevoie de Soare, asta-i clar. Și totuși eu tot mă uimesc ce exemplu idiot a putut să aleagă.
Luna ar fi intuneacata daca nu ar fi luminata de soare, lumina este reflectata de luna spre pamant
Fara stele nu exista lumina, nici noi fara energie nu am avea lumina nici artificiala, soarele este singura din sistemul nostru solar
Știu asta, dar m-am referit la faptul că poate să existe lumină fără ca aceasta să vină direct de la soare,
Exemplul cred că e ales cam prost, eu făceam referire că poate să existe lumine când soarele nu luminează direc zona unde ne aflăm noi, adică când este noapte. Când m-am referit la absența soarelui m-am referit mai mult la o noapte veșnică nu la dispariția comletă a soarelui.
Stiai ca doar pe pamant exista eclipsa totala de soare? ma refer la sistemul solar
Soarele este o singura stea, mai sunt alte miliarde mai mari si mai "energetice" ca el.