| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Sunteti de acord cu argumentul urmator, dat de un crestin?

Danielcristian a răspuns (pentru rapplex):
Desigur ca este lumina fara soare, imagineaza-ti tot cerul inorat, si vei vedea intuneric afara?
Soarele ne da lumina mai puternica, nu uita ca mai intai a fost creata lumina, ca sa desparta intunericul geneza 1:3, iar doar in ziua a patra a fost create soarele si luna.
Teoriile stiintei sunt teori pamintene nu vin de la Dumnezeu.
Eu sustin biblia nu alta teorie, am 30ani, nu sunt copil, am copii, asa ca Dumneata crede ce doresti ca-ci cu ele o sa mori, iar eu la fel.

Răspuns Câştigător
| ramona30 a răspuns:

Foarte tare...rad si acum...la asta lumina vine de la nori laughing)))))
Oamenii astia ar fi in stare sa zica orice ca sa-si apere dreptul de a linge icoane. Incredibil cat de inchisi la creier pot fi unii oameni. Sa crezi asa orbeste intr-o carte stupida scrisa acum mii de ani.
Singurul lucru de care imi pare rau este faptul ca asta are copii. Pacat de ei.

14 răspunsuri:
| Deedeek a răspuns:

E clar ca omul e cretinhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este adevarat! Soarele nu este singura sursa de lumina din univers in primul rand, in al 2-lea rand Dumnezeu poate sa faca orice. Ce oamenii nu creaza lumina artificiala? Si oamenii nici nu se compara cu Dumnezeu! Respect DanielCristian

| ateuNEGATIV a răspuns:

Sal, daniel nu-i baiat prost sa stii doar ca traieste dupa biblia, in primul rand fara soare nu exista lumina nici dumnezeu nu o fost mai inteligent, inainte de stele erau nori moleculari era intuneric doar stelele lumineaza universul

| FucktheSystem a răspuns:

Stai să înțeleg, nenea ăsta are impresia că atunci când este înnorat nu soarele luminează ci norii? În esență are dreptate, există lumină fără soare, de exemplu nopțile când este lună plină sunt clar mai luminoase decât cele în care avem semilună, dar lumina oferită de Lună nu este suficientă supraviețuirii, noi avem nevoie de Soare, asta-i clar. Și totuși eu tot mă uimesc ce exemplu idiot a putut să aleagă.

Răspuns utilizator avertizat
| ateuNEGATIV a răspuns (pentru FucktheSystem):

Luna ar fi intuneacata daca nu ar fi luminata de soare, lumina este reflectata de luna spre pamant

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru anonim_4396):

Fara stele nu exista lumina, nici noi fara energie nu am avea lumina nici artificiala, soarele este singura din sistemul nostru solar

| FucktheSystem a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Știu asta, dar m-am referit la faptul că poate să existe lumină fără ca aceasta să vină direct de la soare,
Exemplul cred că e ales cam prost, eu făceam referire că poate să existe lumine când soarele nu luminează direc zona unde ne aflăm noi, adică când este noapte. Când m-am referit la absența soarelui m-am referit mai mult la o noapte veșnică nu la dispariția comletă a soarelui.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru FucktheSystem):

Stiai ca doar pe pamant exista eclipsa totala de soare? ma refer la sistemul solar

| ZK a răspuns (pentru ramona30):

Ai mare dreptate. laughing

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Se scrie "ca-ci"? raised eyebrows

| hate1t4ll a răspuns:

Soarele este o singura stea, mai sunt alte miliarde mai mari si mai "energetice" ca el.

| 1Mihai1 a răspuns (pentru Deedeek):

E clar ca nu gandesti!