| Andreea_Grigore_1988_5D6e a întrebat:

Tine de paranormal, pot spune si poate ca am gresit categoria, dar sa va intreb:pot cei de "dincolo" sa ajunga printre noi? Sunt o fire cerebrala si totusi de mic copil, experientele paranormale parca incearca sa ma convinga contrariul. Ignor total "semnele" si totusi se intensifica.Am ajuns sa ma trezesc cu "entitatile" in plina zi langa mine.Vad ca se poarta pe la TV sa vorbesti cu difunctii laughing dar eu nu vreau sa vorbesc cu nimeni, nu ii cheama nimeni.De ce ma enerveaza pe mine? Cum fac ei selectia asta? Care poate sa-i vada si care nu? Tin sa precizez ca nu ma pierd cu firea, dar ma dispera faptul ca eu nu pot explica fenomenul si nu pot vorbii cu nimeni ca m-ar crede nebuna.Pana si eu ma intreb astalaughing

Răspuns Câştigător
| TrăieşteClipa a răspuns:

Lumea invizibila este mult mai variata si mai vasta decat cea vizibila.
Ai centrul intuitiei, al senzatiei "eu stiu" mai deschis decat la alte persoane.
Intuitia nu poate fi explicata stiintific, poate fi doar traita.
Intr-o tara de orbi unul care zareste putin este considerat nebun.

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Misto nu esti singur niciodata ai cu cine discuta )))) si cum e pe dincolo tot ca in Romania ca atunci nu vreau sa mor macar sa stiu

| milan9 a răspuns:

Versetele referitoare la "suflet" nu sugereaza aceasta "posibilitate"... thinking

După VIAŢA BIOLOGICĂ, sufletele îşi vor continua existenţa în vesnicie:
- "Şi Iisus i-a zis: Adevărat grăiesc ţie, astăzi vei fi cu Mine în rai." Luca 23, 43;
- "Şi ca pulberea să se întoarcă în pământ cum a fost, iar sufletul să se întoarcă la Dumnezeu, Care l-a dat." Ecclesiast 12, 7
- "Şi a murit săracul (Lazar) şi a fost dus de către îngeri în sânul lui Avraam." - Luca16, 22;
- "Sunt strâns din două părţi: aş dori să mă mut şi să fiu cu Hristos, deoarece asta ar fi cu mult mai bine. Dar pentru voi este mai necesar să rămân în trup" (Filipeni 1, 23-24)., etc...
Dacă existenţa lui Pavel alături de Hrisos în viaţa de dincolo, ar fi mult mai bună rezultă de aici că este o existenţă CONŞTIENTĂ în care sufletul nu dispare nicidecum.

"Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul şi după aceea nu vă mai pot face nimic. Am să vă spun de cine să vă temeţi: temeţi-vă de Acela care după ce a ucis, are puterea să arunce în gheenă; da, vă spun, de Acesta să vă temeţi" Luca 12, 4

"Si precum este randuit oamenilor, o data sa moara, iar dupa aceea sa fie judecata (pentru suflet)" (Evrei 9, 27).

"Toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul pe care-l va fi făcut pe când trăia în trup (se are in vedere aici doar sufletul)" (II Corinteni 5, 10

| Andreea_Grigore_1988_5D6e explică (pentru milan9):

Exact! cred cu tarie ca asa este. poate ca m_am exprimat gresit referindu-ma la cei de "dincolo" facand sa se inteleaga ca ar fi suflete.si preotii spun ca ei de acolo nu se mai intorc si asta e clar.ori sunt la Dumnezeu ori sunt in ghena si cine mai poate iesii de acolo? decat stim noi cine..mda.cert e faptul ca nu stiu cu ce am de a face dar cu siguranta nu i a buna.

| sublime89 a răspuns:

Daca e asa, imi spui si mie ce mai zice Ronald Reagan despre ultimele evenimente din politica americana? E mandru de mostenirea pe care a lasat-o partidului republican, si de canditatii formidabili pe care ii au anul asta?

Răspuns utilizator avertizat
| VelaJohnny a răspuns:

Intrebare tie, ai luat legatura cu vreun medium ceva sau ai incercat sa faci vreodata vreun ritual? Daca ai facut-o se explica, daca nu ai facut-o, habar n-am, oricum mortii sunt morti, nu au cum sa mute lucruri de colo-colo, sa scoata sunete, sa apara in vise etc. O fi „lumea invizibila" mai „variata" decat cea vizibila dar asta nu inseamna ca mortii continua sa traiasca si nu le da putere sa mute ceva fizic sau sa formeze sunete, si nici autoritate asupra viselor cum au unii. Prea multe povesti cu fantome care nu au nici o baza sintiifica. Pe de alta parte, exista o explicatie pentru lucrurile supranaturale din mintea omului

https://ro.wikipedia.org/......Infrasunet

| Andreea_Grigore_1988_5D6e explică (pentru VelaJohnny):

Hm...o data mi s-a intamplat sa imi ghiceasca o tiganca, chiar daca am refuzat-o fiind sceptica, ea mi-a zis ca am calitatile necesare pentru a practica comunicarea asta cu "paranormalul".dar pe mine nu ma intereseaza si nu am incercat niciodata sa comunic cu "lumea de dincolo".

| VelaJohnny a răspuns (pentru Andreea_Grigore_1988_5D6e):

Nici nu incerca vreodata daca vrei sa iti fie bine. Nu comunici cu decedatii ci cu demonii, ei se afla in spatele a tot ce tine de ocultism si vrajitorie. Isi schimba vocea in cea a decedatilor si iti pot spune chiar amintiri pe care numai tu si decedatul le sti. Totul e o escrocherie ca sa te induca in eroare.

| VelaJohnny a răspuns:

Apoi, is curios de unde stie Entheos de varietatea lumii invizibile laughing a vazut invizibilul sau s-a facut vreo descoperire? Is mituri antice doar treburile astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"poate ca am gresit categoria"... nu ai gresit.

"pot cei de "dincolo" sa ajunga printre noi"... nu.

"semnele"... nu exista.

"ma trezesc cu "entitatile""... detaliaza. Fie ti se pare, fie ai o problema. "Entitatile" nu exista. Ai murit, mort ramai.

Nu exista comunicari cu cei de "dincolo", nu exista fantome, etc.

Daca nu ma crezi, din moment ce zici ca vezi "entitati", poti sa le intrebi diverse chestii dupa care sa verifici informatiile. Spre exemplu, poti sa intrebi cine e, de unde e, cati ani are, de ce a murit, etc.

Asa o sa vezi ca in cazul in care iti raspunde si verifici informatiile, ele sunt gresite iar concluzia e ca ai niste probleme si trebuie sa vorbesti cu nenea doctoru'. E ok si cu prietenii imaginari daca nu te afecteaza.

| Andreea_Grigore_1988_5D6e explică (pentru anonim_4396):

Tocmai ca nu ma intereseaza fazele astea si ma pot considera o persoana destul de credincioasa.De ce sa patesc eu din astea? Poate ca da este o problema.Si despre detalii:iti dau doar un exemplu.astazi lucrand la birou mi s_a plimbat perforatorul de hartie dintr o parte in alta a biroului.cum se explica treaba asta.hai ca daca vad o umbra se poate explica medical printr o patologie de ordin psihologic dar cu vederea asa prost nu stau.plus ca cei din jurul meu pot vedea (obiectele miscandu_se singure).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puuuune-i la punct si trimite-i inapoi acasa la ei acolo.Ce sa caute afara? ignorai.

| 6684464 a răspuns:

Bine ca am citit si ce comentarii ai mai pus laughing.
Da, draci, demoni, cum le spui, pe ei ii vezi, daca chiar vezi ceva sau ai o problema psihica, se poate.

| Ben00 a răspuns:

Se poate sa ajunga si in noi nu doar printre. Te-ai gandit vreodata cam cati atomi ar ocupa constiinta unui om? Insa in ortodoxism se intelege ca asta nu ne poate fi de folos. In unele cazuri ne poate dauna.

| YouDieAsYouLived a răspuns:

Te-nteleg, am patit. Si eu am doua parţuri netrecute in lumea de dincolo iar intrebarea ta imi provoaca si mai multa constipatie.

Răspuns utilizator avertizat