| dany1988 a întrebat:

Unde au incaput 7.77 milioane de specii de animale pe arca lui Noe? Specie, nu rasa.A mai luat si cate doua din aceeasi specie, scuze. 8 din aceeasi specie.7 perechi curate si una necurata rolling on the floor https://stiintasitehnica.com/......-pe-terra/

37 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cam pe acelasi principiu dupa care a incaput si duhul ala in lampa lui Aladdin.
Povesti pe care nici copiii nu le mai iau de bune.

| dany1988 explică (pentru ardnaxur1961):

Le iau, le iau, ca pe copii ii indoctrineaza parintii.

| doctorandus a răspuns:

Stai ușor, că 99.9% dintre speciile dintotdeauna sunt deja dispărute, așa că numărul real e mult mai mare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da calul lui FatFrumos cum manca jăratec?

| Holiday a răspuns:

Ia mai termina cu prostiile, daca incap atatea cadouri in sania lui Mos Craciun, sigur incap si toate animalele alea in barca astuia. Sau vrei sa insinuezi ca nu exista nici Mos Craciun?!

| dany1988 explică (pentru Holiday):

Cum sa nu existe Mos Craciun, ca doar l-am vazut la gradinita si la scoala, asta cand eram borac rolling on the floor

| dany1988 explică (pentru Nilsson):

Lasand la o parte cate animale au incaput, ca e imposibil de testat, si imposibil de atins acel obiect, eu vreau sa vad cum dai tu atatea animale jos de pe munte rolling on the floorSa zicem 10 mii.Te bagi? Sa alegem si animalele.De exemplu Elefantii, riocherii, capusile, melcii, hipopotamii, etc, de fapt pe toate.Animale alpiniste erau, se pare, si Noe la fel.Stii ca unele animale traiesc putin, nu? Plus ca unele animale sunt carnivore.Ale dracu animale, aveau GPS ca a ajunga la arca, sau Noe avea GPS ca sa ajunga la el,, oare stia Cangurul tocmai din Australia sa vina in Africa sau in Asia? Sau Foca.Ce sa mai.GPS de calitate, sau Noe era mare facator de harti, stia Pamantul pe de rost. Sa fim seriosi acum.

| dany1988 explică (pentru Nilsson):

Fa-mi si mie o arca ca aia in 7 zile sau in 2 luni si 17 zile 'Căci, după şapte zile, voi face să plouă pe pământ patruzeci* de zile şi patruzeci de nopţi şi voi şterge astfel de pe faţa pământului toate făpturile pe care le-am făcut.Noe era de şase sute de ani când a venit potopul pe pământ.'În anul al şase sutelea al vieţii lui Noe, în luna a doua, în ziua a şaptesprezecea a lunii, în ziua aceea, s-au rupt toate izvoarele* adâncului celui mare şi s-au deschis stăvilarele** cerurilor.Si mai e o faza tare, cam e contradictie. Potopul a venit cand avea 600 de ani, si mai incolo zice ca a venit cand avea 600 de ani, 2 luni si 17 zile. Funny, nu? Toate, absolut toate, inclusiv pestii si Balena

| dany1988 explică (pentru dany1988):

Cred ca Satanel imi da idei din acestea rolling on the floor ''te voi sterge de pe fata pamantului' adica te omorrolling on the floor

| Nilsson a răspuns (pentru dany1988):

Fă și tu ceva mai bun cu viața ta că vreo 2 ani de zile pui periodic cam aceleași întrebări, cum au încăput animalele în arcă, cum de vorbea șarpele, etc., și oricum din câte se pare nu înțelegi absolut nimic din ce îți zic alții.

| dany1988 explică (pentru Nilsson):

Crezi? Sa vedem. Daca eu iti zic ca am vazut un porc care zboara, ma crezi? Sau crezi ca sunt nebun?

| Nilsson a răspuns (pentru dany1988):

Nu îți zice nimeni nimic, tu lansezi provocările, și oricâte explicații ți-ar da cineva tu tot pe a ta o ții, de asta nici nu îmi pierd timpul cu tine.
Oricum tu postezi cam aceleași întrebări de când ți-ai făcut contul, mai mult văd că nu prea te duce capul.

| dany1988 explică (pentru Nilsson):

Nu ma duce capul deci? Pe voi va duce cand ziceti ca acel potop a existat?

| dany1988 explică (pentru Nilsson):

Voi ziceti ca crimele erau justificate, dar nici o crima nu e justificata. ''În vremea aceea, Moise, crescând mare*, a ieşit pe la fraţii săi şi a fost martor la muncile** lor grele. A văzut pe un egiptean care bătea pe un evreu, unul dintre fraţii lui.
S-a uitat în toate părţile şi, văzând că nu este nimeni, a omorât* pe egiptean şi l-a ascuns în nisip.''. Criminal.

| Nilsson a răspuns (pentru dany1988):

Nici pe mine nu mă duce capul, dar dacă pe tine toată ziua doar asta te preocupă înseamnă că ești la fel.

| dany1988 explică (pentru Nilsson):

Pe cine nu il duce? Pe ala care zice ca porumbelul zboara pe la 4000 m inaltime, crezand ca apa de la potop il avantaja?

| Algo098 a răspuns:

Asa se vede cum povestea primitiva prinde bine acolo unde nu e stiinta si educatie. Unde nu e stiinta merge bine o religie primitiva.

| dany1988 explică (pentru Algo098):

Imi vine sa rad cand vad asta ''Adam s-a împreunat cu nevastă-sa Eva; ea a rămas însărcinată şi a născut pe Cain. Şi a zis: „Am căpătat un om cu ajutorul Domnului!"Stiau si cum sa fac copiii rolling on the floor

| Algo098 a răspuns (pentru dany1988):

Asta e stiinta "adevarata". E o poveste buna pentru cei cu deficiente... laughing

| Irinel15123532 a răspuns:

Arca a măsurat 300 x 50 x 30 coți (Fac. 6:15), care este de aproximativ 137 x 23 x 13.7 metri sau 450 x 75 x 45 picioare, deci volumul său a fost de 43.200 m3 sau1, 52 milioane pc3. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, acesta este volumul echivalent din 522 de vagoane de cale ferată standard.

Noe a luat cu el animale, nu animale acvatice (pesti, meduze, balene, etc), Nu a luat cu el nici plante sau bacterii, link-ul tau de mai sus enumera toate speciile, subliniez speciile.

| dany1988 explică (pentru Irinel15123532):

7.77 milioane de specii.

| dany1988 explică (pentru Irinel15123532):

Balena are nevoie sa respire, are plamani.

| dany1988 explică (pentru Irinel15123532):

Vezi ca unele plante nu rezista la apa.Asa ca te fac rolling on the floorBacteriile sunt si la suprafata, Stii ce e efect are o inundatie, nu? Inundatia e copil mic pe langa ala.Vezi ca si pomii sunt plante.

| Irinel15123532 a răspuns (pentru dany1988):

John Whitcomb şi Henry Morris susţin în lucrarea lor The Genesis Flood că, potrivit detaliilor pe care le oferă Biblia, în vremea aceea existau aproximativ 1600 de specii de animale, păsări, reptile şi amfibii care trebuiau salvate pe arcă. Conform celor doi oameni de știință, în arca ce era dotată cu trei punți și locuri speciale pentru mâncarea necuvântătoarelor ar fi fost cel mult 79.000 de animale.

Cum se face că astăzi sunt milioane de specii?
Henry Morris, adeptul teoriei creaționiste a Pământului tânăr, a explicat de ce astăzi există milioane de specii de animale: „Un bun exemplu de diversificare prin descendenţă în domeniul zoologiei îl reprezintă porumbelul domestic. Diversitatea de forme ce poate fi întâlnită în rândul multiplelor specii de porumbei, ne-ar putea face cu greu să credem că ei au, cu toţii, o unică origine, dacă nu am şti cu certitudine că aceasta se identifică cu porumbelul sălbatic al coastelor europene, Columbia livia".Morris a încheiat: „Sunt interesant de urmărit diferenţele faţă de forma ancestrală, puse în evidenţă într-o serie mare de soiuri, precum: porumbelul cu guşă mare, rasa de găini leghorn, porumbelul rotat, rândunica, ţigleanul de baltă, porumbelul moţat sau porumbelul călător. Fiecare dintre aceste soiuri de păsări ar fi încadrat într-o specie sau, poate chiar ar purta nume generice diferite dacă nu s-ar şti că provin din aceeaşi origine"

| dany1988 explică (pentru Irinel15123532):

Si restul de pana la 7 milioane cine le-a creat?

| dany1988 explică (pentru Irinel15123532):

79000 de animale?rolling on the floor

| dany1988 explică (pentru Irinel15123532):

Mare alpinist Noe asta. Oare cum a coborat el cu 79000 de animale+ puii lor+ mancare pentru ele+ apa pentru ele rolling on the floorDe asemenea, mari alpiniste unele animale.Si de unde a luat Noe vita de vie ca sa planteze? Ce miros placut or avea animalele arse. '' 1Fac* un legământ cu voi că nicio făptură nu va mai fi nimicită de apele potopului şi nu va mai veni potop, ca să pustiască pământul.".Cam mor inca din cauza inundatiilir.Mare peste era Avraam, biata Sarai.Si de unde a rasarit poporul egiptean? Ca doar dupa potop era doar neamul lui Noe? ''Haidem să Ne* coborâm şi să le încurcăm acolo limba, ca să nu-şi mai înţeleagă** vorba unii altora!", ce sa mai incurce, asta? ''Aceştia sunt fiii lui Sem, după familiile lor, după limbile lor, după ţările lor, după neamurile lor.
32Acestea* sunt familiile fiilor lui Noe, după spiţa neamului lor, după neamurile lor. Şi din ei** au ieşit neamurile care s-au răspândit pe pământ după potop.''

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru dany1988):

Balena a priponit-o si inota pe langa arca, asa ca nu se pune. La fel si pestii. Deci, ai mai scapat de vreun milion de specii.

Răspuns utilizator avertizat
| CataCatalin994 a răspuns:

Ai descoperit recent ca nu exista nici o divinitate si esti extaziat? Te crezi in vreun fel 'iluminat'?