| troleibuz a întrebat:

Vi se pare corect ca in zile de sarbatoare ortodoxe, vecinii catolici sa se trezeasca la 6 si sa bage bormasina, aparatul de sudura, freza si toate ciocanele pe care le au la indemana in functiune si sa faca o galagie de nedescris?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce legătură are? Dacă ei au nevoie de acele lucruri, doar n o sa stea degeaba toată ziua ptc voi alegeți sa nu faceți nicio treabă în acea zi. E normal sa îți folosească lucrurile atât timp cât au nevoie, că în orice zi

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu are legatura cu zilele de sarbatoare si cu religia. Exista anumite ore de liniște prevazute de lege pe care toata lumea trebuie sa le respecte in fiecare zi din an.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu e normal să faci gălăgie la 6 dimineața. Există legi în ceea ce priveste orele de liniște în locuințele colective.

| troleibuz explică (pentru anonim_4396):

Duminica trecuta noi nu am avut chef de treaba cand ei sarbatoreau si chiuiau prin curte. Oricum, pe mine nu ma deranjeaza asa tare, dar am vecini care la 4 veneau de la biserica si la 6 le suna freza in cap. Ma amuza ca cei mai nesimtiti cu credintele altora sunt mereu alti credinciosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Aici nu s-a precizat dacă e vorba de ora 6 dimineața sau după-amiaza. În plus, el se referea la faptul ca catolicilor nu le pasa de sărbătorile ortodoxe, nu are legătură cu ora neapărat în cazul de față.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru troleibuz):

Mna, oricum trebuie întelepciune, dar pana la urma, dacă trebuie sa îsi facă treburile, nu cred ca vor tine cont de sărbătorile ortodoxe.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu mi se pare corect sa nu respecte orele de liniste indiferent de zi