Cred că oamenii se simt mai bine şi trec mai uşor peste probleme gândindu-se că cineva are grijă de ei şi îi veghează, aşa că, indiferent de an, merg la biserică şi aleg să creada că există ceva mai presus decât ei.Mai ales că, în funcţie de credinţa oamenilor se formează biserici, mici comunităţi în care oamenii se ajută între ei.
Nu nu este normal!
Practica asta era la moda in comuna primitiva si se pare ca unii nu pot evolua!
Nu. Eu cred doar in Dumnezeu. In acel Dumnezeu care a venit in chip omenesc pe Pamant si a facut din multi oameni rai oameni buni. Ai dreptate, nu trebuie sa mai credem in zei in 2012.
Nu,acum credem in unul bine uni nu eu, eu consider idea de zeu =creator teist absurda, deist nu-i o idee rea dar putin probabila
Am venit cu scopul de a va aduce vestea cea buna! Lucrez sub acoperire!
Depinde ce inseamna normal pentru tine, adica sa fii la fel ca majoritatea.
Depinde si ce mediu frecventezi.
Pentru un canibal este normal sa manance carne umana.
Pentru un copil este normal sa se joace, etc.
Pentru un ateu este normal sa refuze orice legat de supranatural, mai ales cand nu are si cultura necesara.
Dorinta lui Dumnezeu de la inceput a fost ca sa-si impartaseasca dragostea Sa.In mod etern, a existat dragoste Intre Tatal, Fiul Si Duhul Sfant. Dorinta lui Dumnezeu a fost sa aiba copii - o familie cu fii şi fiice creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, care in mod intim sa poata relata cu Dumnezeu intr-un mod care sa-L satisfaca pe El.Copii care sa fie ca El, care sa-L iubeasca din inima pentru ca au vrut asta, aceasta este ceea ce Dumnezeu-Tatal vrea. Acesta a fost scopul lui Dumnezeu in creatie- sa aiba o familie catre care El sa- si poata exprima dragostea Sa si sa primeasca dragoste.(Efeseni 1:3-5)
eu1893 întreabă:
qgenius153 întreabă: