| nesuferit a întrebat:

Vi se pare normal sa mai credeti in zei si astazi in anul 2012?

57 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru the2k):

ZEU zei m. 1) Divinitate la păgâni; zeitate. 2) fig. fam. Persoană înzestrată cu însușiri fizice și morale excepționale. /

Răspuns utilizator avertizat
| AlexeHellsing a răspuns (pentru the2k):

Nu știu ce te complici atât să demonstrezi că ai dreptate. Nouă creștinilor ortodocși nu ne place să nne gândim la Dumnezeu ca la un zeu. Dumnezeu e creatorul nostru, Tatăl nostru cel Ceresc, Ziditorul a tot ce există, etc. în nici un caz, nu îl comparăm cu un zeu. Zeii nu există, n-au existat, și nu vor exista.

| EmaS a răspuns (pentru the2k):

Da,ai dreptate.

| unbaiatanonim a răspuns:

Cum spui tu. Se vede ca nu stii despre ce e vorba.

| Ecea a răspuns:

Prietene, lumea se minuneaza cand vede un brad cu multe luminite, se uita ca idioti o ora la niste artificii. Din moment ce suntem asa primitivi incat nu ne-am obisnuit cu luminile colorate, e normal sa creada ca exista un tampit prin ceruri care ne dirijaza.

| ionutz20cm a răspuns:

Nu cred in asa ceva.

| NoShit a răspuns:

Pentru mine nu-i normal. Pentru cei ce cred, da.

| nesuferit explică:

Romania are 90% ortodoxi, tarile nordice au 95% atei. Se pare ca gandirea logica e mai utila decat adormirea asta, si spearanta ajutorului divin

| nesuferit explică:

Poate nu ai inteles intrebarea... De ce, tara noastra, plina de religiosi fanatici, o duce mai rau decat una de plina atei? sau ti se pare normal?

| nesuferit explică:

Sau poate religia voastra nu e autentica?

| razvan1990 a răspuns:

Nu.Nu sunt ateu, dar nu cred.Ratiunea e mai puternica decat inima.Recunosc ca am unele indoieli uneori si se poarta o lupta in mine, dar ajung la acelasi raspuns mereu.

| Florea_Mihai_1993 a răspuns:

Te referi daca este normal sa crezi intr-o religie politeista in 2012? Pai de cand a aparut prima credinta politeista (cea in care crezi in mai multi zei ) idea sa propagat pana si in crestinism. Orcat de monoteisti (credem in un singur om ) neam da noi de fapt nu ne rugam numai la Dumnezeu, ne rugam si la sfantul X si sfantul Y. Deci da mi se pare normal, e cam aceeasi chestie numai ca e imbracata in alte haine

| 현주 a răspuns:

Nu,eu nu cred in nimic.Nici intr-unul singur.

| andreea800 a răspuns:

Da este normal

| 4b a răspuns:

Si astazi si in veciwinking

| Enrico90 a răspuns:

Religia este doar un mijloc de control in masa, nici eu nu cred in zei, draci, fantome si duhuri dar fara religie poate am fi doar niste salbatici... insa nici ce au facut evrei cu canoniti nu mi se pare normal. Si sunt atatea relatari fara posibilitati incat ...parca ar fi o povestire de adormit copiii.moise a despartit marea, noe si arca lui(cum a adus ala ursi polari pe arca, unde a tinut balenele care sunt enorme) si in plus asta ar insemna ca am fi toti rezultatul unui incest avand in vedere ca noe pe arca nu a avut decat familia lui si in plus nu cred ca era in stare sa construiasca o ambarcatiune de o asa dimensiune

| OrNaM3nT a răspuns:

Dumnezeu nu exista. Orice argument in favoarea unei zeitati a fost deja dezbatut si zdrobit.

| RuxMorgenstern a răspuns:

Da speranta nu moare niciodata

| DonKiller a răspuns:

Hai dale drek de religi fiecare crede in ce vrea intodeauna o sa fie dezbateri pe prostiile astea batetiva cat vreti oricine vrea sa dovedeasca ceva cu religia lui ee degeaba

| Alecsandra95 a răspuns:

Nu mi se pare normallaughing. Nu am crezut niciodata in zeithinking

| Pitzipoanca a răspuns:

Mi se pare normal sa avem libertatea sa credem in ce vrem noi, fiecare dintre noi. Mi se pare normal sa avem niste minime libertati.

Întrebări similare