La cate broaste mananca francezii erau morti toti pana acum. Asta cu blestemele e o prostie.
Cunoasterea este o arma puternica. Este ca lumina care patrunde pe usa, intr-o camera intunecoasa. Deschizi usa larg, si va fi lumina, si nu te vei teme de farmece, vraji, blesteme si alte lucrari "necurate". Pentru ca asa ceva nu exista decat in superstitiile oamenilor.
Nu te ingrijora nu aduce nici un blestem, e o vietate si atat. Dumnezeu nu blestema oamenii.
"Daca o pisica iti taie calea inseamna ca merge undeva". Nu e adevarat, nu stiu de ce au nascocit oamenii asa ceva, asa cum au nascocit ca bufnitele aduc moartea si din cauza asta sunt vanate, sau daca omori un paianjen iti dispar 7 pacate.
Stai linistit. Sunt doar credinte.
Ai mancat pui la viata ta? Crezi ca ala nu a fost omorat doar ca tu sa te hranesti?
Deci nu sunt probleme.
Un fel de credinta la pachet cum ar veni, ma bucur sa aud, nu pentru ca eu as crede ci pentru ca e logic ca atunci cand crezi intr-un gen de supranatural sa crezi in toate.
Nu cred sub nici o forma ca broastele pot purta blesteme ce se abat asupra ta daca le omori, fie si cu vrere.
Pe timp de ploaie e normal ca broastele sa inceapa sa misune. Ai calcat-o din greseala. O broasca e un simplu animal, fara ratiune, fara constiinta mortii. Ce iti poate face?
Liniste'te
Sfatul meu e sa nu mai crezi in vrajitorii sau tot felul de chestii sunt superstitii
Ma, nu stiu, eu am gasit o broasca care nu stiu ce i-a facut cainelui meu dar a inceput sa faca spume la gura (la propriu) si de nervi am dat cu un bat in capul broastei pana a crapat si nu mi s-a intamplat nimic.
Crede-ma Dumnezeu a pus asta in planul Lui pentru tine. Nu te indoi de planul Lui si lasa asa cum a dat El.
Stai linistit, nu o să ți se întâmple absolut nimic.Astea sunt superstiții inventate de oameni neinstruiți, si nu există nicio dovadă că ar fi adevărate.Nu ai de ce să îți faci griji .
Dumnezeu va tine cont de faptul ca tu nu ai facut asta intentionat, nu ai facut-o cu rautate. Este foarte bine ca iti pare rau. Nu te speria.
Huh tu te gandesti ca ai omorat o creatura, insa nu te gandesti ca acea creatura a omorat la randul ei nenumarate insecte/alte creaturi. E si un fel de Karma... Doar daca nu cumva cineva a vrut ca broasca aia sa fie acolo :0
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri la toti v-as da cate o fundita, ma bucur foarte mult ca sunt oameni care pot da un raspuns clar si curat
, Domnul cu voi
Blestemele exista dar se fac altfel poti fii blestemat dar numai de un vrajitor/vrajitoare si nu cu broaste e ca faza cu pisica neagra dar sa nu iti fie frica de blesteme copii sunt feriti in general si daca crezi esti credincios nu pot sa te atinga
Si eu credeam in basme lumesti si babesti dar asta este un gand prin care satana lucreaza prin noi fiind supersticiosi, fii evlavios si roaga-te din inima Lui Dumnezeu.
Nimeni tu te poate blestema decat Dumnezeu si chiar daca ai facut pacate nu te pedepseste decat Dumnezeu. Daca crezi in astfel de ''vrajitori'' tot ce se intampla in jurul tau o sa ti se para schimbat pentru ca tu deja iti imaginezi tot ce e mai rau, de aceea nu cred ca superstiti de genul asta iti poate aduce ghinion sau alt ceva. daca nu te-ai convins, sfatul meu este sa fi optimist si sa nu bagi in seama astfel de lucruri
ioanadanny întreabă:
alfons2390 întreabă: