| Mariaaa195 a întrebat:

Activitatea sexuala poate face o femeie mai fertila?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

NU, CATEGORIC NU.
Nivelul/gradul de fertilitate a fiecarei femei reprezinta rezultatul intregii activitati hormonale desfasurate in organismul sau in decursul unui ciclu menstrual. Fertilitatea fiecarei femei depinde in primul rand de functionarea CORECTA si la PARAMETRI stabili a tuturor GLANDELOR ENDOCRINE (tiroida, hipofiza, glanda pituitara, folicul ovarian, suprarenalele, etc.) care sa influenteze producerea la timp si in cantitatea normale si proportia corecta a celor doi hormoni feminini estrogen si progesteron fiindca doar in aceste conditii OVARELE vor dezvolta, maturiza si elibera un OVUL VIABIL prin procesul de OVULATIE produs mereu la TIMP. Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Fertilitatea unei femei este dată de menstruație și de calitatea menstruației!
Este dată de stilul de viață, alimentație.
Este dată de starea emoțională, psihică.
Este dată de foarte mulți factori interni sau externi!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așa se zice, că un act sexual făcut cum trebuie poate să declanșeze ovulația înainte de termen, sau o ovulație suplimentară, nu știu cum e aceea. Astfel fertilitatea crește.

| Celcestietot a răspuns:

Sa crezi tu asta. Atata timp cat nu o femeie nu este "insamantata", cum poate sa fie mai fertila si eventual sa nasca?

| Donsavas a răspuns:

Nu este adevarat! Dar sexul traumatizant duce la impotenta

Întrebări similare