|

AM 12 ani.afecteaza masturbarea?

sau se poate termina sperma daca ejaculez?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu se termina sperma, dar esti cam mic pentru asa ceva. La varsta ta, nu ai nevoie reala de masturbare si abuzul va duce la probleme de potenta mai tarziu, gen ejaculare precoce sau intarziata, scaderea libidoului. Ocupa-te de altceva inca vreo 2-3 ani si abia apoi va veni vremea acestei etape si pentru tine.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Glumind, daca ti se tremina faci un upgrade dupa 2 anihappy. Bogdan bine te-ai descoperit! asa cum spunea si Brigaela, mai amana ocupatia asta cu cativa ani, nu ca e ca si un buton on/off dar da-ti silinta. Te afecteaza in sensul ca te epuizezi si iti consumi energia in momentul de fata pe lucruri nefolositoare, ca apoi mai tarziu sa iti strici mintea cautand pornografie, ca apoi sa devii un obsedat sexual care are preferinte ciudate si cere de la o potentiala nevasta niste lucruri care daca tu ai fi femeie ti-ai face cruce. Deci considera ca masturbarea nu iti face bine...nu vreau sa te arat cu degetul sau, nu vreau sa simti ca esti singurul in situatia asta, insa adevarul e ca autosatisfacerea nu are avantaje reale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Si eu am 12 ani si am ejaculat de multe ori. e vreo problema?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se termina, stai linistit. asteapta cand mai cresti. pe la 14 ani. nu te va mai interesa asa de mult treaba asta oh go on

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează