Eu iau Nurofen raceala si gripa, ceai Hapciu in combinatie cu menta, lamaie si miere de albine. Pentru nas este bun Olynthul si Bioparoxul.Pentru gat Bioparox-exceptional...si am incercat multe produse, caci la o raceala gatul ma termina.Nu lua antibiotic. Nu ai de ce. Multa sanatate si sa te refaci cat mai repede! Pa.
Amoxacilina te-ar putea ajuta. Poţi lua! Eventual un ceai cu lămâie bea! Baftă!
Amoxacilina e antibiotic.Bagati fratilor in capul ala o data pentru totdeauna ca antibioticul NU se ia la raceli!
Eu cand sunt racit iau modafen si ma lasa instantaneu.Sa intrebi la farmacie daca mai poti sa iei paracetamol(mi se pare ca nu ai voie sa combini modafenul si paracetamolul).
Tu ( cel sau cea) care ai dat stupid explica-mi te rog ce ti s-a parut stupid la raspunsul meu? Chiar vreau sa stiu! Hai ca vreau sa vad cum iti functioneaza neuronii!
P. S Scuze Emeraude! Nu m-am putut abtine.
Multumesc frumos, am scapat ieftin, in seara respectiva am baut lapte rece, am luat o lingurita de miere si tinctura de propolis.Nu stiu care m-a ajutat mai mult, dar cert e ca ma simt mult mai bine si nu am avut probleme semnificative, in afara gatului, pentru care am luat tablete Propolis+C.
Multumesc mult pentru sfaturi!
@80Cris: stai linistita, sunt multi care fac asta din lipsa de ocupatie!