| LisaJulie a întrebat:

Am foarte de des picioarele reci! Medicul meu îmi spune ca e din cauza hiperhidrozei mele și irascibilitatii! Eu sunt cam irascibila încă din copilărie și am avut multe certuri în familie! Ce remedii naturale pot lua? Pastile am tot luat dar vreau sa știu și vreun remediu natural!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Dar picioarele reci ar trebui încălțate cu șosete.

| Mindfulness a răspuns:

Și eu am hiperhidroza, dar am observat ca de la emoții se declanșează și stres. La un medic de familie ar trebui sa mergi, poate ai anxietate

| vatadezahar24 a răspuns:

Poate este din cauza anxietății, vorbește cu doctorul de familie!

| DamarisS91 a răspuns:

BAIA DE CEARCEAF


Fara a scoate cearsaful dupa terminarea frictiunii, se toarna concomitent, pe fata posterioara si anterioara a bolnavului, de jos in sus, de la o distanta de 1-2-3 m cate o galeata cu apa rece.

de aici:
https://www.esanatos.com/......-62566.php

Mâncati alimente bogate în fier. Lipsa de fier poate altera metabolismul tiroidei, cea care regleaza temperatura corpului. Alimentele bogate în fier includ carnea de pasare, pestele, carnea rosie macra, lintea si vegetalele cu frunze verzi. si sucul de portocale este bun, deoarece creste capacitatea or­ganismului de a absorbi fierul.

de aici:
https://www.scritub.com/medicina/Sindrom-Raynaud1852022176.php