| Andrei200300 a întrebat:

Am fost răcit,vineri sâmbătă și duminică,am luat pastile,de marți nu am luat,simt de dimineață când am băut ceai,am simțit când am luat o gura calda,o senzație foarte foarte ciudată in gura,nu știu cum să o explic,parca îmi venea să l dau afara,avea și ghimbir în el,și acum am băut o cafea și la fel simt,și dacă beau apa,simt că am gura plină sau ceva de genul, mama mi-a zis că am roșu în gât și am omulețul puțin inflamat, oare de asta sa am senzația asta când beau ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| andrei131cp a răspuns:

Cel mai bine faci o vizită la doctorul de familie sa te vada, sau te poti duce liniștit la urgențe, orice e legat de sanatate cat de mica ar fi treaba nu este de joaca! Sanatate

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil este de la roșu în gât.

| Frank51 a răspuns:

Da, este de la inflamație, și eu simt asta când sunt răcit. Si eu tot vineri spre sâmbătă m-a luat răceala, dar deja miercuri m-am vindecat complet.

| Yasmyyyn a răspuns:

Și eu am dar nu e de la răceală dacă nu iei Strepsils sau nu bei sirop.