| Mihai8767 a întrebat:

Am nevoie urgenta de o lamurire: mi s-a facut testul covid din sange din care IGm foarte slab pozitiv si IGg pozitiv. A doua zi cand m-au chemat sa fac testul pcr am iesit negativ. Ce poate sa insemne: faptul ca am avut covid sau ca am o alta infectie in corp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alta infectie nu cred pentru ca testul a fost facut pentru determinarea anticorpilor la Covid, deci ai avut boala, probabil ai fost asimptomatic si evident nu aveai cum sa iti dai seama si intre timp cum era si normal ai dezvoltat anticorpi.
Faptul ca ai iesit negativ PCR, e foarte bine.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Inseamna ca testele sunt foarte "precise", doar rezultatele difera. laughing
Fiecare intelege din ei ce- si cand vrea. tongue
Depinde de barometrul politic. crying

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ei trebuia sa i ti spuna, ar trebui sa mergi la ei sa îi intrebi, sau pe medicul de familie el stie.

| florin926481f a răspuns:

Inseamna ca nu ai covid, testele alea rapide pot sa iasa pozitiv daca ai alt virus in organism, Pcr detecteaza exact daca ai covid.

| Laura162 a răspuns:

Inseamna ca ai avut covid recent. IgM arata o infectie curenta sau trecuta de scurt timp (dupa ce trece infectia, titrul de IgM incepe sa scada pana dispare de tot), probabil de aceea te-au si chemat pentru PCR. IgG sunt anticorpii "pe termen lung", cei care arata ca la un moment in trecut ai avut boala pentru care ii testezi. Incep sa creasca in timpul infectiei, dar continua si o perioada dupa si raman... luni, ani, depinde. Cand iti faci anticorpii de dupa boala, IgG ii cauta.