| Alexandra20076 a întrebat:

Salut! Aș dori și eu dacă se poate o lămurire la ceea ce am pățit. Pe data de 26 iunie am făcut un test de sarcina si a ieșit slab pozitiv, a doua linie era foarte pală abia se vedea.
Pe data de 27 am făcut alt test dar diferit și a ieșit negativ. Țin să menționez că nu am probleme regulate, și ultima dată am avut pe 17 aprilie și mi-a trecut pe 18 însă mai mult au fost niste pete. Ce părere aveti?

Răspuns Câştigător
| Floareasoarelui26 a răspuns:

Posibil sa fi fost o sarcina chimica sau unul din teste sa nu fi fost facut corect.
Poti repeta testul, avand astfel confirmarea sau infirmarea unei sarcini.

Sau, pentru a merge la sigur, mergi la orice laborator de analize, in cursul diminetii si ceri o analiza beta-hCG cantitativ.Astfel, vei avea raspunsul clar, fara dubii.

Multa sanatate!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un test CORECT de sarcina se poate face numai DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!


Orice test facut inainte de 21 de zile de la ultima partida de sex va arata erona fiind un test inutil.

Invatati sa folositi PREZERVATIVUL la absolut toate partidele sexuale, ca sa nu mai ai stres, mai ales cand ai ciclul de tip NEREGULAT ca al tau si vine cand vrea el.

| Violleta2022 a răspuns:

Banuiesc ca testul facut a fost facut incorect, sau era defect pentru ca un tester arata CLAR pozitiv sau negativ, dar nu arata "slab pozitiv" decat daca a fost facut incorect.

Repeta testul, dar de data asta cu prima urina de dimineata si asigura-te ca il faci numai DUPA 21 de zile, de la ultima partida sexuala. Sanatate multa!

| Alexandra20076 explică (pentru Violleta2022):

Buna! Știu chestia cu slab pozitiv deoarece o prietena de a mea a pățit la fel. Aproape 1 oră ne am benoclat la test. Și ieșise slab pozitiv deoarece sarcina era în foarte mică și nu avea destul hgc

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandra20076):

Mai explica odata: nu exista slab pozitiv!
Asa arata un test ERONAT, adica facut incorect.

| bianca927 a răspuns:

Daca ai luat unele medicamente inainte de primul test, e posibil sa fi rezultat pozitiv de la ele. Alta explicatie nu as avea.

| Alexandra20076 explică (pentru bianca927):

Nu am luat niciun medicament.