Cel mai sigur ar fi sa mergi la un dentist, dar ai putea si sa mai astepti un pic, poate iti va trece durerea . Daca măseaua pare santoasa poate e doar de la curent
. Ai putea încerca sa iei si niste pastile, împotriva durerii.
O zi buna!
Bună!
Durerea de la "curent" NU se manifestă doar când mănânci!
Deci, NU aceasta este cauza durerii respective.
DEPINDE de cauza acestei dureri!
Cel mai probabil, ai o carie şi îţi este afectat nervul acelei măsele...
TREBUIE să mergi cât mai curând la stomatolog pentru ca să vadă despre ce este vorba!
Până atunci, pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Ketorol/Ketonal, Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
Toate cele bune.
E posibil sa fii tras curent la masea, du-te la farmacie si spune-i farmacistei ce ai, iti va da ea ceva de durere si daca durerea inca persista, du-te la dentist. Bafta!
LA MULTIANI SI VOUA sper sa ma lase durerea asta ma tem sa nu fie stricata in interior
(( Cel mai sigur e sa merg la un dentist si asta o sa fac. O zi buna
Salut!
S-ar putea să ai gingia inflamată sau poate din cauza unui curent. Mai bine vizitează un dentist din orașul tău și vei afla acolo mai sigur care este problema.
Baftă și la mulți ani!
Eu cred ca am mers la dentist de cel putin 10 ori! Da am mancat multe dulciuri! Dar sieu am avut asa ma durea fara sa aiba nimic, s-ar putea sa fie de la nerv dar cel mai sigur consulta un dentist! Daca iti e frica nu-i nimic s mie mi-a fost frica dar nu doare absolutamente de loc! Sper ca te-am ajutat! :*
Exista o cauza ai lovit-o cumva?
Probleme cu un nerv.
In orice caz am avut si eu problema asta m-a durut vreo 2 saptamani si dupa aceea am fost la stomatolog si singura solutie era sa fie exreasa.
Fugi la dentist si fa un control.
kar1GaNNN întreabă: