| Gabriel_Ianis_2000 a întrebat:

Am obiceiul prost de a ma culca la 4-5 dimineata si sa mananc odata la 12 si odata pe la 2.Cum scap de aceste obiceiuri? e foarte greu sa ma abtin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Un obicei se schimbă la fel cum a fost dobândit, prin repetiție.
Pentru somn, să schimbi ora de somn treptat cu 30 de minute mai devreme. Exemplu, acum te culci la ora 04.00. De mâine te culci la 03.30 timp de o săptămână. Apoi treci la ora 03.00.

| aXy99 a răspuns:

Treaba cu mancatul e perfect normala. Presupun ca nu dormi 4-5 ore, deci te trezesti mai tarziu, deci e normal sa mananci la ore tarzii.
Trebuie sa te culci treptat mai devreme. Azi cu jumatate de ora, maine cu o ora si tot asa. E mult mai greu decat pare.

| iloveuifyouarenotahater a răspuns:

Si eu am problema asta,
sunt studii care sustin cum ca lumina albastra a telefonului iti dezorienteaza organizmul, Incearca cateva ore inainte de ora la care vrei sa te culci sa nu folosesti technologie aprinzi un bec cu lumina calda stai in pat si te uiti pe tavan, ai grija la temperatura camerie daca este prea cald nu poti dormi.


daca tot nu poti dormi dupa tot ce am zis aici fie nu ai incercat destul fie nu vrei, ori cum recomand xanax.

| aXy99 a răspuns (pentru iloveuifyouarenotahater):

Majoritatea ecranelor au o functie numita eyesaver sau filtru de lumina care rezolva aceasta problema.

| iloveuifyouarenotahater a răspuns (pentru aXy99):

Asa este ai dreptate.