| Elelena65 a întrebat:

Am simțit o durere foarte puternica în piciorul drept în timp ce ridicam ceva, dar durerea pe care am simțit o în picior dupa câteva secunde am simtit-o și în partea dreaptă a abdomenului. M a durut câteva minute și mi-a trecut dar am observat că atunci când mă aplec simt o durere in abdomen în partea dreaptă. Poate sa fie ceva grav, pot avea hemoragie interna? Sau pur și simplu s-a contractat un mușchi în abdomen și de acolo provine durerea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| angel6lust a răspuns:

Du-te repede la spital, fiindcă este foarte posibil să ai apendicită.

| Elelena65 explică (pentru angel6lust):

Simt durerea în partea de sus a abdomenului, si nu mereu, din câte știu dacă ai apendicita te doare mereu. Pe mine ma doare numai dacă ma aplec

| angel6lust a răspuns (pentru Elelena65):

Atunci poate la fiere.

| Elelena65 explică (pentru angel6lust):

Da, este posibil că acum câteva zile am avut dureri de cap și am vomitat și știam că atunci când faci criză de fiere ai simptomele astea

| angel6lust a răspuns (pentru Elelena65):

Să mergi la un medic. Multă sănătate!