Am avut exact aceeasi problema: 16 ani, virgina, candidoza dupa antibiotice. Eu m-am dus la ginecolog care mi-a recoltat secretie de pe exteriorul vulvei si mi-a dat tratament. Tu incearca intai la medicul de familie, iar daca nu poate sa-ti dea tratament, mergi la ginecolog. Vei primi comprimate, o crema si poate o solutie cu care sa te speli la niovelul oraganel; or genitale externe
Bună.
Multe fete fac candidoză pe fond de antibiotic, medicul de familie te poate ajuta cu un tratament medicamentos.
Pe viitor când mai iei antibiotic să spui că faci și candidoză și vrei ceva de prevenirea ei.
Sănătate multă!
Pa, pa.
Te duci la farmacie si iei Nistatin si in max 3 zile iti trece doctorul care ti-a dat antibiotice trebuia sa-ti dea si nistatin dar nu e problema nu te panica ca iti trece in cateva zile cu nistatin
Un consult de specialitate la un ginecolog deoarece de la antibiotice este posibil sa se fi creat un dezechilibru al florei microbiene.Nu este nimic grav dar trebuie inlaturat orice dubiu si desigur tratata afectiunea in cazul in care se adevereste.
Nu trebuie sa te sperii, candidoza nu e un lucru foarte grav. Majoritatea oamenilor o au. Cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog, sau daca nu cauta pe google diferite tratamente, cel mai bun este cel cu baile in ceai de coada soricelului, musetel + 1 lingura de bicarbonat. Sper ca ti-am fost de ajutor :*
In interval de un an si eu am avut in unele perioade simptomele candidozei, dar mi-a fost frica sa ma duc la ginecolog.am incercat tratamente naturiste si mi-a trecut de fiecare data cam intr-o saptamana,desi am citit pe internet ca nu trece de tot daca nu faci tratament adecvat si poate reveni. Ceea ce s-a si intamplat la mine tot asa, dupa ce am facut un tratament cu antibiotice, sau dupa o perioada de stres f mare.Eu te sfatuiesc sa mergi ca ginecolog, eu inca imi fac curaj!