| KindKid17 a întrebat:

Azi cand veneam de la liceu, am alunecat si am cazut usor pe gheata. Am cazut pe mana stanga. Nu ma doare dar unele miscari nu le pot face. Parca n-am putere. E o intindere? Cum pot remedia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Poate fi o întindere sau dacă după un timp începe sa te doară când faci mișcări ușoare poate fi chiar o luxație. Îți poți pune comprese cu apa rece și sa te ungi de 3 ori pe zi cu un gel pentru durere (întrebi la farmacie, sau mai sunt cele la care făcea reclama: Nurofen Gel etc). Poți sa te duci și la doctor sa te consulte, poate îți sa sa faci o radiografie sa vadă dacă nu e ceva mai grav.

| Miss25JK a răspuns:

E o intindere de ligamente probabil, mare lucru nu ai ce face decat sa te duci la medicul de familie sau la ortoped sa faci o radiografie. Eu nu cred ca e ceva grav dupa cum spui tu. Ai putea incerca sa tii mana la caldura, sa te dai cu diclofenac pe loc si sa masezi, sau sa aplici frunze de varza cruda ( leac din popor ). Sanatate

| Volsvagan70 a răspuns:

N-ai nimic. Eu am cazut odata la ora de sport de nu mai puteam misca mana deloc. A trecut de la sine, in 3 zile.

| OmulTalentat a răspuns:

Mergi la doctor.

| CatalinRO a răspuns:

Iti recomand o vizita la ortopedie si intre timp poti sa folosesti un tratament topic - unguent cu Alle-Gel - dimineata si seara. Multa sanatate!