| valent1np a întrebat:

Baiat, 17 ani, de 2 sau 3 ani, am probleme cu cosurile. Incontinuu imi apar pe fata si incerc sa scap de el, de 1 an INCERC sa nu le mai storc, dar in zadar. tentatia este prea mare. In perioada in care am incetat in a le mai stoarce, am incercat toate tratamentele... de la solutii, la creme minune, amestec de drojdie cu lamaie pana la pasta de dinti si NICI UNA nu da roade. Cosurile sunt pline cu puroi si nu pot scapa de ele nici cum. Ma poate ajuta cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Crema cu extract de melc de la Herbagen, o sa ai un ten curat, o folosesc de 2 ani si nu mai am probleme

| darkhell217 a răspuns:

Ia o aspirina si preseazo cu putina apa si faci ca o pasta, apoi o aplici in locuriile unde sunt cosuriile si te va ajuta, asa am facut si eu.

| corny04 a răspuns:

Bunahappy

incearca Zynerit, e foarte bun happy

dar mai bine ar fi sa mergi la dermatolog, care poate sa-ti dea un tratament potrivit, poate si unul medicamentos daca este necesar, iar asa nu vei mai avea cosuri

Sper ca te-am ajutat!

| valent1np explică (pentru corny04):

Am folosit Zynerit timp de 2 luni si nu m-a ajutat deloc sad

| Zuzazozo a răspuns:

Sigur te ajut eu!
Deci incearca sa te speli pe fata cu ceai de galbenele si musetel.
Incearca sa-ti mai dai cu spirt si daca le ai bobotite poti incerca un baton pentru cosuri sau mixtura ti le vai mai trage. Bafta!

| Iulian922 a răspuns:

Da-te si cu spirt si ai rabdare o sa cada ele.

| dogslover a răspuns:

La cosuri si puncte negre, e bine sa consulti un dermatolog (pentru ca fiecare are un ten personalizat si o crema luata fara aprobare s-ar putea sa iti faca mai mult rau decat bine), si sa te speli dimineata si seara cu un sapun anti-acneeic NATURAL (nu de la firme gen Dove, si astea - de la producatori locali, iar ca sa-ti dai seama, daca sunt naturale, trebuie sa stii ca nu sunt albe sau roz sau albasre - sunt mai mult bej sau galbene, si nu sunt aceeasi culoare pe toata suprafata). Eu, de exemplu, folosesc sapun de Aloe Vera. Pentru a iti mentine pielea Ok, dimineata si mai ales seara, sa te speli cu apa RECE foarte bine, apoi sa te stergi foarte bine cu un prosop bun si uscat (mai ales pe marginile fetei, pentru a preveni eruptiile laterale).

| lukario99 a răspuns:

Da incearca cu o sulutei iti dau un nume Clarixin

| DanteeeeBeest a răspuns:

Du-te la un dermatolog. Sfatul pe care ti-l dau este sa te speli pe fata (pentru a evita microbii)

| sky98 a răspuns:

Http://realdreaminggirl.blogspot.ro/ am incercat si eu, dar nu stiu daca te va ajuta si pe tinee :-? da, ar fi mai indicat sa mergi la un dermatolog, el iti va putea prescrie o reteta. :)