| Sunshine123 a întrebat:

Bună! A apelat cineva la vreun nutritionist online pentru a slabi? Daca da, imi puteti spune ce rezultate ati obtinut, daca merita sa incerc si eu si poate imi povestiti despre cum a fost tot procesul pentru voi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| tenshi261 a răspuns:

Eu nu am apelat la nutritionaisti dar cunosc prieteni, persoane apropiate care au apelat la nutritionisti, da, au reusit sa slabeasca, dar cu timpul au pus la loc inapoi. De ce exista aceasta entitate numita "nutritionist" si de ce ajuta sa slabesti? Ei bine, aici intervine faptul ca cineva te supravegheaza, si nu vrei sa dai gres si vrei sa faci cum spune el. Poti reusi sa slabesti si singura, dar iti trebuie vointa (ceea ce e greu, stiu si eu). Greutatea mea constanta e de 56-59 kg la 1.55m. Am reusit pana acum de trei ori sa slabesc pana la 42-44 kg (prima data acum 7 ani, acum doi ani si anul trecut). Tot ceea ce a trebuit sa fac a fost sa incep si da, a fost foarte greu. Ce ajuta foarte mult, poate suna prostesc, e sa-ti calculezi caloriile consumate in fiecare zi si sa faci macar 30 minute exercitii zilnic. Nu m-am deprivat de dulciuri, dar am fost mereu atenta la cantitati. Exemplu, ca sa nu innebunesc ca nu am voie de ciocolata sau altceva mi-am ales sa mananc cate un patratel dimineata la cafea/ ceai. Dupa care luam masa la pranz si inca o data seara pana in 8. Dar cel mai important e sa-ti calculezi caloriile sa nu depaseasca mai mult de 1400 in cazul in care vrei sa vezi o diferenta. Asta e ce-am facut in cazul meu dar aici difera de la persoana la persoana si nu vreau sa ma pronunt pentru toti. Tu stii ce e mai bine pentru tine, asculta-ti organismul, fii in echilibru cu tine insuti.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am apelat offline și am slăbit.

| ȘerbanTeodor1 a răspuns:

Dacă vrei să slăbești trebuie să mănânci sănătos: supe, leguminoase (fasole, mazăre, linte), fară grasimi nesaturate în exces, băuturi bogate în zaharuri, îndulcitori sau aspartam.
Preparetele bogate în carbohidrați trebuie evitate, iar lipsa apei în organism afectează dereglează apetitul.
Varza este ideală pentru a slăbi având un număr redus de calori.
Trebuie să faci exerciții fizice minim 10 minute pe zi dacă vrei să slăbești. Și somnul este important dacă vrei să slabești, dar și ritmul în care mănânci mâncarea.