anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună! Am 1, 65 m si 43 de kg. Am slăbit mult în urma unei nașteri naturale. Alăptez la san bebelusul. Ce pot face sa ma îngraș? Nu-mi mai gasesc nici haine potrivite, cele pe care le purtam imi sunt mari, iar eu nu ma simt bine în pielea mea așa. Ce pot mânca încât să se pună si pe mine, pentru ca oricum mănânc destul de mult si des si nu pun niciun gram. Am 43 de kg din septembrie de cand am nascut pana in ziua de azi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O să începi să te îngrași după ce termini cu alăptatul.

| Celcestietot a răspuns:

Poate ai devenit ectomorf, sau așa erai și înainte.

| biancamarry a răspuns:

Poți încerca sa iei suplimente alimentare cu vitamina B. Ai putea încerca și la un nutriționist care sa îți gândească o dieta, pentru a-ți completa lipsurile.

| TecuceanuBogdan a răspuns:

În primul rând, îți recomand să te duci la nutriționist. Dacă nu vrei să te duci la el, ia suplimente alimentare cu vitamina B.