Daca ai sub 16 ani si menstruatia nu ti-a venit, nu ai niciun motiv sa iti faci probleme. O sa vina atunci cand corpul tau va fi pregatit. De ce ai mintit-o pe mama ta?
Deoarece am vrut sa o pacalesc pe prietena mea de 1 aprilie si fiindca sunt singura fata din clasa care nu i-a venit si fata tot imi zicea sa ii zic mamei.
Unii vorbesc mult, prost, si fara rost. Nu-ti face griji, nu e nimic anormal. O sa vina si la tine, in curand ![]()
Credeam ca ma vei certa sau etc. dar cel mai nasol lucru era cand am vazut o fata cu doi ani mai mica decat mine ca i-a venit, saraca era atat de speriata, era toata rosie si colegii de la ea strigau fetele de la noi ca sa o calmeze, multumesc de raspuns, mie imi era sa nu fie ceva grav fiindca sunt singura careia nu i-a venit
Nu-ti face griji, nu e cazul. Tu stai relaxata si totul va fi bine. Cel mai bine e sa-i spui si mamei tale
Ca nu mi-a venit? Mi-e cum o sa reactioneze, voi astepta nu stiu un an sau doi si daca nu imi vine ii zic.
Si cand mai merg uneori imi curge ceva alb ceva de genul o data mi-a curs asa de mult de credeam ca mi-a venit menstruatia :-) :-) :-) :-)
Aia e secretie vaginala, la fel de normala si sanatoasa
De ce nu esti sincera cu mama ta? Ai preferat sa spui asta unor straini si nu mamei?
Nu-ti face griji, poate ca inca nu esti foarte dezvoltata. Corpul tau nu necesita aceasta curatare interna. Iti poate veni si la 14-15. Mai bine vorbesti cu mama ta. Nu te ascunde fata de ea.
Asta da pacaleala de 1 aprilie, la anul spune-i ca esti insarcinata! sa vezi cum reactioneaza?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: