| maimutzica31 a întrebat:

am 13 ani si nu mi-a venit ciclul. Mamei mele i-am zis ca mi-a venit, ce ma fac daca am probleme si nu imi mai vine ciclul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Daca ai sub 16 ani si menstruatia nu ti-a venit, nu ai niciun motiv sa iti faci probleme. O sa vina atunci cand corpul tau va fi pregatit. De ce ai mintit-o pe mama ta?straight face

| maimutzica31 explică (pentru RedheadOnTheRun):

Deoarece am vrut sa o pacalesc pe prietena mea de 1 aprilie si fiindca sunt singura fata din clasa care nu i-a venit si fata tot imi zicea sa ii zic mamei.

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru maimutzica31):

Unii vorbesc mult, prost, si fara rost. Nu-ti face griji, nu e nimic anormal. O sa vina si la tine, in curand happy

Credeam ca ma vei certa sau etc. dar cel mai nasol lucru era cand am vazut o fata cu doi ani mai mica decat mine ca i-a venit, saraca era atat de speriata, era toata rosie si colegii de la ea strigau fetele de la noi ca sa o calmeze, multumesc de raspuns, mie imi era sa nu fie ceva grav fiindca sunt singura careia nu i-a venit

Nu-ti face griji, nu e cazul. Tu stai relaxata si totul va fi bine. Cel mai bine e sa-i spui si mamei tale happy

Ca nu mi-a venit? Mi-e cum o sa reactioneze, voi astepta nu stiu un an sau doi si daca nu imi vine ii zic.

Si cand mai merg uneori imi curge ceva alb ceva de genul o data mi-a curs asa de mult de credeam ca mi-a venit menstruatia :-) :-) :-) :-)

Aia e secretie vaginala, la fel de normala si sanatoasa happy

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu esti sincera cu mama ta? Ai preferat sa spui asta unor straini si nu mamei?
Nu-ti face griji, poate ca inca nu esti foarte dezvoltata. Corpul tau nu necesita aceasta curatare interna. Iti poate veni si la 14-15. Mai bine vorbesti cu mama ta. Nu te ascunde fata de ea.

| Mirke a răspuns:

Asta da pacaleala de 1 aprilie, la anul spune-i ca esti insarcinata! sa vezi cum reactioneaza?