Întrebare recomandată | Clf_Abby_1993 a întrebat:

Buna am 15 si si probleme cu tensiunea [hipertensiune] vreau sa va spun problema mea! Eu acum un an doi ramaneam singura acasa si o zi intreaga nu aveam nici o treaba dar acum daca stau mai mult de o ora incep sa intru in panica mi-e frica sa nu mi se faca rau incep sa ma sufoc imi creste si tensiunea straight face ce sa fac? cum sa ma linistescstraight face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| danielaxyz a răspuns:

Ia tinctura de valeriana

| CrazyTeenager a răspuns:

Asculta muzica, citeste, capata incredere in sine, daca te panichezi asa usor viata va fi grea happy, sunt destule exercitii pentru asta dar cel mai bun este sa faci ceva pe placul tau si sa uiti de timp, suna o prietena / un prieten, joaca un joc.

| Lalaloveu a răspuns:

Pai gandeste-te ca nu se va intampla nimic. Ca Dumnezeu e cu tine. Nu ti se va intampla nimic. Pe mine asta ma linisteste. Sper ca te-am ajutat!

PS daca tot nu merge iti sugerez sa te duci la un medic.

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns:

Nu te mai gandi atat la sula..mai bine trageti-o o data si scapa de tensiunea asta.

| MariusSaan a răspuns:

Dai drumul la televizor, sa se auda incet pe fundal, asculti muzica vorbesti cu cineva pe facebook/mess sa nu te mai gandesti la nimic. Nu te gandi la ceva care te nelinisteste sau te face sa te inspaimanti. Vorbeste la telefon, citesti ceva, faci orice fara sa te gandesti la toate prostiile de la filme de groaza sau chestii de genul acesta!