| pumba009 a întrebat:

Buna am 16 ani...inaltimea mea este de 174, 5 cm tata are 182 cm iar mama 155 cm, as vrea sa stiu am sansa sa mai cresc macar pan la 180 cm sau nu? Impulsul de crestere l-am avut la 13-14 ani de atunci cresc mai greu in ultimile 7-8 luni nu am crescut deloc, mai am ceva sanse?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mai ai ceva sanse pentru cativa centimetri, dar nu multi.

| DarthRevan a răspuns:

Fa sport, si mananca cat mai multe fructe dimineata, eventual daca parintii tai au ceva bani sa-ti cumpere vitamine dar de alea naturale gen Herbalife iti spun eu ca sunt foarte bune pentru imunitate si cresterea organismului.Si o alta chieste importanta sa nu faci treaba aia rusinoasa cu o fata pentru ca iti va afecta organismul mult. Succes
P.S fa sport si nu te opri!

| Arapan_Nick_1999 a răspuns:

Omul se opreste de a creste in inaltimea la virsta de 25 de ani asa ca mai ai timp.)) poti de exemplu sa te duci la basket, ajuta.