| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Astazi am avut o zi de sparring. Colegul din greseala mi-a prins un low kick in tibie. Pe moment chiar nu am avut probleme si aproape ca nu am simtit.
Acum, ajunsa acasa, am observat ca am o dunga orizontala foarte albastra, umflata si durerea radiaza putin, parca pe tot osul. Nu am probleme la mers, am aplicat gheata dar nu are un efect miraculos. Cam in cat timp dispare durerea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Bine că ești fată. Dacă erai bărbat și te nimerea în ouă ce făceai? Omletă?

| IL0VEDINER0 explică (pentru gabicoo):

Se mai intampla, stai linistit.

| Ambivert a răspuns:

Ești prea sensibila, lasa-te de sportul astahappy

| IL0VEDINER0 explică (pentru Ambivert):

Eu am intrebat ceva total diferit. Doriti un premiu ca ati spus un lucru fara sens? Toti luptatorii se mai si lovesc. Am pus aceasta intrebare pentru ca, din cate stiu, daca ai aceste simptome la o coasta, este fisurata. Voiam sa stiu daca sunt cam aceleasi sanse si la tibie sau nu. Dupa 12 ani de lupte, stiu eu singura daca sunt sensibila sau nu

| ZeulMuschilor a răspuns:

Du-te la spital că e grav