|

Buna. De aproape o saptamana ma doare foarte tare intr-o parte si in alta a burţii si a soldurilor, pe langa apendicită si aşa. A doare si tot spatele dar cel mai tare la plamani si aproape de rinichi. Nu ştiu ce am patit dar abia de ma pot misca. Am 14 ani si de doua zile nu m-am putut merge nici la şcoală am putut sta doar in pat si imi este foarte somn mereu. Mi s-a facut si rosu in gat si stranut in truna. Am ameţeli si dureri de cap mereu. Mama mea a avut liber săptămâna asta si a trebuit sa stea doar dupa mine. Mi-a dat medicamente pentru dureri, spreiuri si creme si mi-a pus si un sac fierbinte pe spate si pe durta si a mai lasat putin durerea. Nu stiu ce sa fac. Cand stau întinsă in pat ma doare foarte tare intr-o parte si spatele. Cel mai mult ma doare in partea dreaptă. Mama spune ca poate am racit ca poate am purtat o bluza scurta sau am avut spatele gol dar ma doare deja de destul de mult timp. Nu am mai avut acum nu stiu ce probleme medicale. Am avut o perioada de 3 luni in care ma durea foarte tare stomacul si mi se umfla si se întărea in rest nu am mai avut. Doar probleme cu anxietatea si atacuri de panică. Va rog sa imi daţi răspunsuri serioase. Ma voi duce maine la un medic sa ma consulte si sunt speriata sa nu fie ceva mai grav sau sa am probleme cu apendicita.

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Băi frate, ce fel de părinți aveți?! Sa te ducă la medicul de familie sau daca vrei un rezultat mai rapid mergeți la serviciul de urgență. De ce te tratează după ureche acasă? Ce povestești tu pare destul de îngrijorător. N-o mai lălâiți..pe bune! Sănătate maximă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Trebuie sa fii vazut de un medic competent, nu te juca cu sanatatea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează