| Maney31 a întrebat:

De cand m-am trezit ma doare maxilarul in partea dreapta jos (mandibula cred). Poate pentru ca am dormit eu cumva? Oricum...cum sa fac sa imi revin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Mai trage un pui de somn cu maxilarul in partea stângă jos în pernă.

| MihaiNicu23 a răspuns:

In caz ca nu iti trece nu ai decat sa faci fizioterapie, pana atunci fa miscari usoare.

| AnonimnusAno a răspuns:

E de la mandibula, probabil de cum ai stat cu gura in timpul noptii. Ai grija sa nu ti-o fortezi, adica sa nu musti din alimente foarte tari, sa faci cat mai putina "miscare". Daca se blocheaza, adica daca nu mai poti deschide gura asa cum o faceai inainte, poti sa imi dai mesaj ca asa am patit si eu si am facut fizioterapie. Dar pana acolo e cale lunga asa ca nu te speria, doar sa fii atent/a la zilele, saptamanile urmatoare.