| Carinaaaaaaaaa a întrebat:

Bună! E normal sau anormal ca menstruația sa întârzie mereu?
De ex mie în ianuarie mi-a venit pe 7, în feb pe 5 iar în martie pe 15. Menstruatia mea tine 4 zile de obicei. Si luna asta la fel, încă nu mi-a venit. Altor fete am auzit ca le vine la data fixa, însă la mine difera destul de mult. Se poate numi regualata sau neregulata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Floareasoarelui26 a răspuns:

Regulat este un ciclu menstrual care are mereu acelasi numar fix de zile.Majoritatea femeilor au un ciclu de 28-35 de zile, dar in general, poate avea o lungime de 20-45 de zile.

Pentru ca ciclul tau menstrual are mereu lungimi diferite, acesta este unul neregulat, iar cauzele sunt dereglarile hormonale.

Cat despre durata sangerarii menstruale, in mod normal poate dura intre 3 si 7 zile, putand prezenta cheaguri sau nu, acest lucru fiind normal.

| aleee5262 a răspuns:

E normal stai liniștita

| Alinaintreaba059 a răspuns:

Hello! Daca esti in primul an e perfect normal. Uite sa iti dau un exemplu personal in ianuarie a venit pe 11 in februarie pe 8 iar in martie pe 20, iar acum inca nu a venit, stai linistita se va regla ea

| Carinaaaaaaaaa explică (pentru Alinaintreaba059):

Bună! Nu, nu sunt în primul an. Am 20 de ani. Mulțumesc mult pentru răspuns :*