anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, pe 24 trebuie sa merg la colindat,dar a venit sorumea acasă și a tușit în toată casa, nici măcar nu si a pus mana si i am ca nu vreau raceala si mi-a spus ca dacă ea are trebuie sa o am și eu.M a prins raceala si pe mine acum, ce sa fac? Nu mai pot canta si chiar doream sa merg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-a prins pe dracu raceala ma coviditule

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Până la Crăciun îți trece.

| Legion7X a răspuns:

Evitați colindatul, calatoriile vizitele pe la prieteni, etc. După parerea mea, este o perioada când trebuie evitate anumite chestii și Masca mereu pe figura oriunde mergi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

C am a dracu sora ta sa razbunat pe tine, na sa ai si tu cadou nu doar ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună, dacă sora ta e majora stau eu cu ea în izolare.

| literallythesamebruh a răspuns:

Iei niste pastile de gât, inclusiv de răceală, îți faci un ceai cald și stai liniștit. Ai 6 zile la dispoziție, în timpul ăsta sigur vei reveni cel puțin 50% la normal.

| enigmatically a răspuns:

Ia pastile pentru tuse si fa ti un ceai, daca nu ajungi sa colinzi de craciun, atunci de duci de colindat de revelion! si in cel mai rau caz daca nu te faci bine, anul viitor rolling on the floor