|

Buna seara.As dori sa raspunda doar cine se pricepe sau a trecut prin asta.Sunt însărcinată în 26 de săptămâni și cam de o lună am contractii braxton-hicks.Din ce am inteles sunt normale in trimestrul 2.De câteva zile am observat ca sunt mai dese, de mai multe ori pe zi.Nu sunt dureroase, doar jenante uneori. Urmeaza sa merg si la ginecolog dar pana atunci as dori sa stiu daca este normal.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna! Aceste contractii sunt perfect normale! Fiecare femeie, fiecare corp este diferit. Aceste contractii se percep altfel de fiecare femeie, unele femei simt aceste contractii cu mult timp inainte sa apara contractiile de nastere iar unele nici nu le simt. Pentru linistea si bine dvs si al fatului va sfatuiesc sa mergeti la spitalul unde urmeaza sa nasteti si sa cereti sa vi se monitorizeze contractiile, pentru siguranta. Aceasta monitorizare a contractiilor tine 15-20 minute, nu doare (vi se pune ceva pe burtica) si este gratis. Acest lucru il puteti face de fiecare data cand simtiti ca contractiile sunt diferite, mai persistente, mai jenante, mai dureroase sau daca vi se pare ca fatul nu misca. Intr-o sarcina / nastere totul este diferit de la femeie la femeie, aceste contractii, repet, sunt normale DAR dat fiind ca totul difera si pot aparea surprize in orice moment. Mergeti totusi la o monitorizare a contractiilor si stati si dvs linistita.
Cu drag, o mamica a 2 copilasi si al 3 lea pe drum

1 răspuns:
| a răspuns:

Cred ca cel mai simplu si sigur ar fi sa te duci la urgente daca ceva te preocupa in timpul sarcini. Oricat de stupid ar fi motivul. Fiecare femeie e diferita.