Dacă este trombozat nu este bine. Mergi la urgențe, la UPU, la spital - nu contează că nu ești asigurat.
De ajutat știu că ajută supozitoarele Procto-Glyvenol în combinație cu crema tot de la Procto-Glyvenol. Dar cel mai bine este să lași rușinea la o parte și să mergi la un medic. Din ce scrii tu aici nu este deloc OK și nu trece de la sine. Ar mai trebui să iei și niște Gynkor Fort (cred că așa se cheamă) pentru îmbunătățirea circulației periferice.
Durerile sunt violente, nu pot decât să stau în pat, doar așa nu mă doare. Daca mă ridic urlu de durere. Cred că e, din câte îmi amintesc a apărut brusc acea durere violenta acum 3 zile! Nu o sa îmi ceara bani? Hemorzon nu e ok? E absolut obligatoriu sa merg la urgente? Acolo o sa trebuiască să aștept, sa stau la rand. Nu cred că mă ia cum intru pe ușă, până o sa mă cheme pe mine o sa urlu de durere. Parca pocnește singur și după un timp se vindeca. După ce pocnește nu mai doare. Daca m-ar lua repede ar fi ok m-aș duce, dar trebuie să aștept. Mie mi teama și în casa sa stau jos, sunt extreme durerile
Acum peste 15 ani am avut probleme de ma urcam pe pereti. Am folosit un supozitor din farmacie si am pus pe el crema Reparon din Ungaria. Multa lume s-a vindecat cu acea crema asta. Este si in Romania dar este circa 130 lei. In Ungaria este cam 50 lei. Daca nu ai drum in Ungaria acum am gasit pe net si cu mai putin: https://tinyurl.com/24wzvvq9
Buna. Îți amintești de la ce a apărut? Nu te-ai operat? Nu a pocnit? Ungurii au creme bune! Noi când? Parca și gel cu Aloe Vera e bun, nu? Dar nu ai scăpat de pielita aia după vindecarea asa-i? Pliul trebuie îndepărtat chirurgical din câte știu. Nu ai luat ibubrofen, Nurofen? Paracetamol? Cate zile ai folosit supozitor?
La urgenta primele 3 zile de internare, sunt gratuite de catre stat. Doar ce trece de acele 3 zile, se plateste.
Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, informeaza-te si in alta parte sa verifici informatia.