Mai zi-le alor tai sa o lase naibii de criza economica si sa te duca la endocrinolog. Tu ai hirsutism si trebuie sa faci investigatii pentru a afla cauza.
Nu e normal ca la varsta asta sa-ti creasca par pe gat. Insista sa vorbesti parintilor tai sa te duca la un endocrinolog.
Imi pare rau ca parintii tai nu ti-au dat nicio atentie in aceasta privinta. Ce treaba are criza economica cu faptul ca tu s-ar putea sa suferi de vreo boala? Puteau macar sa te asculte, sa vada si ei despre ce e vorba. Parerea mea este ca ar trebui sa mergi la un medic endocrinolog. S-ar putea sa fie vreo dereglare hormonala, care sa necesite un tratament de specialitate. Dar, mai intai, trebuie sa mergi la medicul de familie, pentru o trimitere la endocrinologie. Sanatate maxima!
Buna! Eu zic ca poti sa rezolvi aceasta problema, in felul urmator:du-te la medicul de familie si cere-i un bilet de trimitere pentru endocrinologie, chiar daca medicul de familie iti va da sfaturi, e bine sa ajungi si la endocrinolog.In ambulator(policlinica), mergi si-ti faci o programare la fisier pentru endocrinologie si cu siguranta, daca este necesar, vei primi tratament.Multa sanatate! Sa ai la tine si buletinul, pe langa biletul de trimitere.